Český europoslanec má šokující informace: U Debalceve je obklíčeno 2200 vojáků NATO. Proč to nikde nepíšou!

15.02.2015 18:38

Komunistický europoslanec Miloslav Ransdorf sděluje některé věci, které se prý jinde v českých médiích nedočtete. V kotli u strategického města Debalceve, kam separatisté údajně odmítli pustit pozorovatele OBSE, je podle Ransdorfa obklíčeno na 2200 vojáků ze zemí NATO - Finové, Britové, Poláci a další. A to nejsou jediné informace, které se k českým čtenářům nedostaly.

Český europoslanec má šokující informace: U Debalceve je obklíčeno 2200 vojáků NATO. Proč to nikde nepíšou!
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Eurposlanec Ransdorf vybírá poštu

Česká média si podle Miloslava Ransdorfa selektivně vybírají, o čem budou informovat a o čem ne. Nikde v našich médiích se prý nedočetl, že na konci ledna proběhly v Kyjevě hned tři demonstrace. Jednu uspořádali horníci, kteří přišli do hlavního města ze západu - z Haliče - a ne z východu, jak by mohlo leckoho napadnout. Protestovali proti tomu, že nedostávají zaplaceno za svou práci. Tím se prý nová vláda liší od kabinetu Viktora Janukovyče. Druhou demonstraci zorganizovali vojáci praporu Ajdar a třetí byla namířena proti primátorovi Vitaliji Kličkovi, protože ve funkci údajně nic nedělá.

To ještě ale není to nejpodstatnější. Zásadní informace, o kterých zřejmě nemáme nic vědět, se týkají vojáků obklíčených v Debalceve.

  • Celý text najdete ZDE.

"V debalcevském kotli je obklíčeno 6-8 tisíc vojáků, z nich je 2 200 mužů ze zemí NATO. Více než čtvrtina celkového stavu!  Asi stovka mužů je z amerických speciálních jednotek, asi 100 britských výsadkářů, kolem stovky lidí z francouzské cizinecké legie, přibližně 100 vojáků z Polska, 30 Izraelců, 30 Chorvatů, dále tam jsou naverbovaní Litevci, Estonci, kosovští Albánci, Gruzíni, Bosňané, Turci, Švédové, Finové, Dánové (Němec ani jeden). Opravdu pestrá sestava bojovníků za svobodnou a demokratickou Ukrajinu, že?" podotýká závěrem Randosrf.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…