Český exmuslim odkrývá, co prý je za "podivnou koalicí sluníčkářů a muslimů"

28.08.2016 12:48

Bývalý muslim Lukáš Lhoťan se na svém blogu na serveru iDnes.cz zamyslel nad tím, že podivná koalice sluníčkářů a muslimů má společný zájem. „Likvidaci naší kultury,“ uvádí.

Český exmuslim odkrývá, co prý je za "podivnou koalicí sluníčkářů a muslimů"
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

„Dnes jsou islamisté a multikulturalisté na stejné straně barikády a v koalici pro společný zájem, to ovšem neznamená, že si nepůjdou zítra po krku,“ myslí si Lhoťan. Následně se chopil popisu multikulturalismu, v němž jde podle jeho názoru o soužití odlišných kulturních a sociálních, případně náboženských skupin založených na odlišných kulturních vzorcích v rámci obvykle národního státu.

„Samotné multikulturalisty bych ještě rozdělil na dva směry,“ poznamenává a jmenuje extrémní a běžné multikulturalisty. „A copak to je islamismus? Ve své podstatě je jedno, co je islamismus, protože v rámci tohoto problému splývá islamismus s věřícím muslimem, protože jak islamista, tak věřící muslim mají stejný cíl: Zajistit islámu, respektive muslimům, právo na šíření islámu ve všech jeho podobách, zajistit muslimům právo na přistěhovalectví do dané země a zajistit muslimům všechna občanská práva, která pak mohou využít k postupné demontáži neislámského systému,“ zmiňuje. A protože podle jeho názoru cílem odpůrců multikulturalismu je zamezit nejen multikulturalismu, ale i šíření islamismu, mají obě skupiny společný cíl. 

  • Původní text ZDE

„Bránit multikulturalismus a prosazovat ho, ale motivy těchto dvou skupin jsou odlišné a jejich spojenectví je jen dočasné,“ zmiňuje Lhoťan a přirovnává to k dočasnému spojenectví císařského Německa s Leninem a bolševiky či spojenectví Hitlera se Stalinem. „Bohužel toto spojenectví islamistů s multikulturalisty může mít pro nás ničivější následky než koalice bolševiků s Němci před 100 lety,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…