Český spisovatel z Německa: Valí se k vám miliony lidí. A mají právo mít všechno zdarma

09.01.2014 11:35

Významný český spisovatel žijící v Německu, jedna z předních postav české exilové literatury Ota Filip, napsal článek pro server bývalého vicekancléře Petra Hájka Protiproud.cz. V něm varuje, že České republice hrozí příliv "deviantních" - tedy homosexuálně orientovaných - Číňanů a Rusů, kteří by navíc měli právo i na sociální dávky, zdravotní pojištění nebo příspěvky na děti.

Český spisovatel z Německa: Valí se k vám miliony lidí. A mají právo mít všechno zdarma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prahou se prohnal pochod Prague pride 2013

Anketa

Kdo by byl lepší premiér?

hlasovalo: 10620 lidí

Ota Filip, přední postava české exilové literatury, hned v úvodu svého textu na Hájkově webu Protiproud varuje, že jeho glosu mohou mnozí odsoudit jako politicky neúnosnou, nebo dokonce podezřele rasistickou a urážející pro spoluobčany homosexuálního nebo lesbického zaměření. Proto vysvětluje, co jej k napsání jeho znepokojivých úvah o homosexuálech a lesbičkách vyprovokovalo.

Motivem pro sepsání článku prý bylo rozhodnutí příslušného soudu v Lucemburku, že ve svých vlastech pronásledovaní homosexuálové a lesbičky mají, podobně jako z politických nebo náboženských důvodů v totalitních státech diskriminovaní občané, ve státech sjednocené Evropy právo na azyl.

Celý text spisovatele Filipa můžete číst ZDE.

Filip se děsí toho, že jen v Rusku, kde Putinův režim homosexuály a lesbičky postihuje, žije podle prý spolehlivých úředních údajů asi 650 tisíc těchto lidí. A spisovatel tedy přemítá, co by se stalo, kdyby se těchto 650 tisíc lesbiček a homosexuálů vydalo na útěk před tvrdým režimem. Spočítal si, že pokud by se všichni vydali třeba do Německa, tak by stát nebyl schopen ten "příval nešťastných lidí" zvládnout. "Pokrokoví občané" by si je prý proto mohli "rozebrat" na stravu a byt.

A co teprve s 60 miliony Číňanů...

Poněkud se pak Filip vyděsil, když se začal zabývat i problémem homosexuálů a lesbiček v Číně, kde jich prý podle odhadů žije až 60 milionů. Doufá jen, že se o rozhodnutí lucemburského soudu nedozví, tudíž se nevydají na pochod do sjednocené Evropy.

"Představme si tu hrůzu, kdyby se do sjednocené Evropy přivalila záplava 30 nebo i více milionů v Číně diskriminovaných homosexuálů a lesbiček a dožadovali by se, dnes už právem s odvoláním na rozsudek celoevropského soudu v Lucemburku, uznání za azylanty, čímž by v každém státě sjednocené Evropy měli právo na sociální zabezpečení, zdravotní péči zadarmo, na příspěvky i na děti, které zanechali v Číně, jakož i na podporu v nezaměstnanosti atd.," přemítá Filip.

A počítá, že na Českou republiku by v takové situaci připadl při poměrném rozdělení uprchlíků podle počtu občanů asi jeden milion azylantů, tedy homosexuálů a lesbiček.

Hrozba zneužití sexuální orientace

Spisovatel se proto na závěr ptá byrokratů v Bruselu a celoevropských soudců v Lucemburku: "Co se sexuálně normálními utečenci, kteří se teď mohou, aby v sjednocené Evropě získali nárok na azyl, prohlásit za homosexuály nebo za lesbičky?" uzavírá Ota Filip.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…