Cestovatel nepěkně pohovořil o voličích SPD a KSČM

19.11.2017 17:03

Cestovatel Dan Přibáň se v rozhovoru pro Forum24.cz vyjádřil i k politice. Zkritizoval též voliče KSČM i SPD Tomia Okamury. Stejně tak podle svých slov nechápe voliče Andreje Babiše.

Cestovatel nepěkně pohovořil o voličích SPD a KSČM
Foto: Partie TV PRIMA
Popisek: Tomio Okamura jako host Partie na TV Prima

V rozhovoru se Přibáň vyjádřil také k Čechům, kteří jsou podle jeho slov zbytečně negativní a otrávení. „Nebo třeba neumíme vyndat vlajku, protože jsme na ni hrdí. My vyndáme vlajku, protože chceme mávat s Okamurou nebo když hrajeme hokej. V Čechách je to tak, že když je někde vlajka, tak za tím člověk hledá nějakou pitomost. A bohužel má většinou pravdu. Buď ji má nácíček vzhůru nohama, nebo ji mají jako rukojmí majitelé billboardů hyzdících výhled do krajiny. Američan si vlajku pověsí na jeřáb, jen tak,“ zmínil Přibáň své zkušenosti. 

Podle jeho slov nám chybí zdravá hrdost. „Jsme zbytečně negativní, přitom máme skvělé výsledky. Stále hledáme někoho, kdo za nás něco vyřeší. On už to říkal Masaryk. Říkal, že Češi nesnášejí stát, jdou proti státu a pak chtějí, aby stát vše vyřešil. Aby se postaral o žebračku, aby postavil železnici a tak dále. Podle mě je vše spojené s tím, že nejsme sami na sebe dost pyšní,“ zmínil jasně Přibáň.

Původní text ZDE.

Následně se vyjádřil i k politice, kde například o lídrovi SPD Tomiu Okamurovi řekl, že žvaní, protože nemá co nabídnout. „Smutné je, že to nevidí ani někteří chytří lidé. Okamura si musí vytvořit problém, před kterým nás pak bude bránit. Islamizace v Česku je stejně pravděpodobná jako zombie apokalypsa v Česku. Vždyť k nám chtějí jen Ukrajinci a Slováci. Nikdo jiný sem nechce. Smutné je, že od něj převzali rétoriku třeba Babiš, Realisté nebo ODS,“ sdělil Přibáň se slovy, že Babiš je něco, co nechápe. 

Okamuru pak podle jeho slov musí volit někdo, kdo je zabedněný, ale má strach, který sám Okamura pomáhá vytvářet. U Babiše pak jde, jak tvrdí Přibáň, o kombinaci zabedněnosti s naivitou.

Přibáň bývá kritický k politikům často. ParlamentníListy.cz již informovaly o tom, jak nazval prezidenta Miloše Zemana, když ten řekl, že teroristické útoky v Evropě jsou způsobeny také naší zbabělostí vydávanou za multikulturní toleranci. 

„Pošetilý stařec, má zvrácený mozek. Už není prezidentem národa,“ řekl tehdy Přibáň. Psali jsme ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…