Chcete si zaflirtovat? Založte si Facebook, lákají Haló noviny

25.04.2010 11:55

Lákat voliče na laciná hesla předvolebních kampaní se už příliš nenosí. Komunisté volí moderní formu komunikace a chtějí, aby co nejvíce jejich příznivců bylo na Facebooku.

Chcete si zaflirtovat? Založte si Facebook, lákají Haló noviny

"Chcete si zahrát hry? Najít novou lásku? Nebo si jen zaflirtovat? To vše můžete na Facebooku hltat plnými doušky." Lákadly komunitní sítě Facebook vábí komunistické Haló noviny své čtenáře k tomu, aby se na ní zaregistrovali.

Haló noviny ale varují, že data, která lidé zveřejní na Facebooku, mohou být snadno zneužitelná. Díky tomuto komunitnímu serveru například podle deníku může partner přijít na nevěru nebo třeba usvědčit ze šíření dětské pornografie. Nebezpečné jsou prý také viry, které se přes síť šíří.

Plusy převažují

Plusy však podle Haló novin na Facebooku převažují. "Pokud jste podnikatelé, politici nebo obchodníci, je Facebook pro vás jako stvořený," píše deník s tím, že jde o nejlepší způsob komunikace s potenciálními klienty, voliči či zákazníky.

Facebook je podle deníku přínosný také v případě založení nové firmy."Pokud zakládáte firmu a nejste ve Zlatých stránkách, nevadí. Ale pokud byste se nepředstavili nejširší veřejnosti na Facebooku, byl by to váš předčasný konec."

A komunitní síť propagují Haló noviny také díky jeho oblibě mezi známými osobnostmi. Proč si Facebook oblíbili, jim řekli například zpěvačka Bára Basiková, moderátorka Tina Pletánková nebo zpěvák Richard Pachman. Sami členové KSČM oproti ostatním politickým stranám mezi nejvášivější facebookáře nepatří.

KSČM nemá na Facebooku ani oficiální stránku. Pouze falešnou, která hlásá: "Totální převzetí moci komunistickou stranou a ukončení zločinné vlády Kapitálu!" K převratu má dojít 8. května na Pražském hradě.

Komunisté tak na stále populárnější sociální síti disponují jenom skupinou KSČM, která má 661 členů včetně několika komunistických poslanců. Své stránky pak má několik místních organizací.

Více čtěte:
Komunisté: Senátoru Štětinovi ruplo v bedně
Komunisté: Půjdeme v čele proletářským mas

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…