Chcete vidět Miroslava Šloufa? Zaplaťte 3 500 Kč

27.04.2015 10:46

Za účast na celodenním workshopu na téma politického public relations, kterého se zúčastní bývalý poradce Miloše Zemana Miroslav Šlouf, zaplatí zájemci tři a půl tisíce korun. Vyplývá to z informací, které byly zveřejněny na facebookovém profilu organizátora workshopu, kterým je občanské sdružení PR Klub.

Chcete vidět Miroslava Šloufa? Zaplaťte 3 500 Kč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Šlouf

Šloufa označují organizátoři za nejznámějšího českého politického lobbistu a hlavního stratéga politických kampaní Miloše Zemana a za tvůrce legendárního autobusu Zemák. „Exkluzivní host, o kterém se hodně povídá, ale o něco méně skutečně ví, slibuje také odpovědi na otázky účastníků konference týkající se především praktického politického PR,“ píše PR Klub na pozvánce na zmíněnou akci.

Na ní vystoupí mimo jiných odborníků na oblast PR také Jan Herzmann, jeden z nejzkušenějších českých specialistů na výzkumy veřejného mínění. Na workshopu má Hezrmann promluvit o využití výzkumu v politickém PR.

Za účast na workshopu zaplatí zájemci 3500 Kč, členové PR klubu mají cenu o půldruhého tisíce nižší.

Akce má probíhat v Praze na adrese Novotného lávka 200/5 od večerních hodin 21. května do odpoledních hodin dne následujícího.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…