Chci hrát Kalouska, je to osobnost, říká slavný herec. A koho hrát vůbec nechce?

10.07.2018 20:12

Herec Ondřej Pavelka se v rozhovoru pro server Seznam Zprávy vyjádřil mimo jiné i k aktuální politické situaci. Politici podle něj jsou dnes šťastní a dělá jim dobře, když jsou zesměšněni. Zavzpomínal tak na politický kabaret o Blonďaté bestii, jenž byl o političce Kristýně Kočí (VV).

Chci hrát Kalouska, je to osobnost, říká slavný herec. A koho hrát vůbec nechce?
Foto: Kalousek
Popisek: Miroslav Kalousek na tiskovém brífinku před schůzí sněmovny

„Když jsme dělali tu Blonďatou bestii, tak se Kristýnka Kočí s námi chtěla soudit. Dnes jsou spíš šťastní, že jsou ve hře. Slova zdevalvovala, je to takové vyprázdněné,“ míní Pavelka a uvádí, že dnes je tu prázdnota a stala se z toho normalizační nicota. „Doba je rychlá a nejde na vše reagovat,“ podotkl také.

Anketa

Máte rádi seriál Chalupáři?

87%
9%
hlasovalo: 5490 lidí

„Dříve by vás za to zavřeli a dnes jsou za to rádi,“ dodal muž, jenž si dělal dříve legraci i z exprimátora za ODS Pavla Béma či expolitika za ČSSD Davida Ratha.

Původní text ZDE.

On sám by si rád zahrál bývalého předsedu TOP 09 Miroslava Kalouska. Podle jeho slov je to velká osobnost a velký politik s velkými rozpory. „Je to pro mě člověk konzistentní a srozumitelný. Je vtipný, a to by mě možná bavilo. Nemyslím to, že by to měla být legrace. Myslím to tak, že bych si zahrál vážnou postavu. Byla by to tragická postava současných dějin,“ sdělil Pavelka.

Anketa

Kdyby to bylo na vás, zvedli byste ruku pro důvěru vládě Andreje Babiše?

65%
35%
hlasovalo: 13409 lidí

Andrej Babiš je pak podle jeho slov nicota. „To je prázdnota totální, to je prostě estébák, to je komouš a co. Má moc, má slávu a vejde do dějin. Toho by mě třeba nebavilo hrát. Toho ne. Co s takovou vyprázdněnou duší, když ta postava nemá duši, tak se nemáte o co opřít,“ řekl Pavelka také pro Seznam Zprávy. „estébáci jsou záporné postavy, komouši jsou záporné postavy...,“ dodal také velmi zostra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

9:44 Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

Oslavy osvobození od nacismu nabírají na českém internetu spád hned ráno. Šlechtic Jiří Lobkowicz oz…