Chovanec versus Zahradil: V Partii se bude řešit navýšení peněz pro BIS a islám

25.01.2015 6:47

Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) se v nedělní Partii FTV Prima střetne s europoslancem Janem Zahradilem (ODS). Budou řešit např. navýšení peněz pro BIS, se kterým pro příští rok počítá premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Nebude však moc tajných služeb příliš velká?

Chovanec versus Zahradil: V Partii se bude řešit navýšení peněz pro BIS a islám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil (ODS)

Evropu obchází strašidlo islámského radikalismu. Nejen ve Francii se po útocích muslimských fanatiků na redakci Charlie Hebdo debatuje o posílení tajných služeb, které mají občany před podobnými hrozbami chránit.

Čeští politici ujišťují občany, že v naší zemi bezprostřední hrozba teroristického útoku radikálů nehrozí. Přesto bude v příštím roce navýšen rozpočet BIS. Analytik Petr Robejšek v rozhovoru pro internetovou televizi DVtv uvedl, že tajné služby odvádí svou práci dobře, ačkoli nelze očekávat, že dokážou překazit absolutně všechny plány extremistů.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Nepovede tedy navýšení rozpočtů tajných služeb jen k tomu, že získají příliš mnoho moci nad občany? Nebude vše sledující "Velký bratr“ až příliš mocný? I o tom budou v nedělní Partii televize Prima diskutovat ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) a europoslanec Jan Zahradil (ODS).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…