Chtěli byste vystoupit z EU? Výsledky fandy Unie šokují

21.06.2016 21:46

Zůstat v Evropské unii, nebo odejít? O tom hlasovali čtenáři serveru iDnes.cz. A výsledek je těsný a překvapivý. 53 % hlasujících by z Unie vystoupilo. V anketě celkem hlasovalo sto tisíc čtenářů, většinu tvořili muži.

Chtěli byste vystoupit z EU? Výsledky fandy Unie šokují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Čtenáři tak například nevyslyšeli postoj hlavy státu Miloše Zemana, který řekl, že by hlasoval pro zachování členství v Evropské unii. Zajímavé však je, že v anketě hlasovalo pouze 16 procent žen.

Původní text ZDE.

Ostré hlasování o setrvání v Unii mají před sebou Britové, kteří o své budoucnosti rozhodnou ve čtvrtečním referendu. I zde jsou průzkumy před hlasováním velmi vyrovnané. Ještě minulý týden, před vraždou labouristické poslankyně Jo Coxové, vedli v průzkumech odpůrci setrvání v Evropské unii, nyní mírně převažují zastánci. 

 

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …