Chudinka holčička, četla to z papírku! Zeman se v živém rozhovoru opřel do Dusilové

17.04.2016 12:00

V rozhovoru pro Blesk.cz prezident Miloš Zeman zmínil i Lenku Dusilovou a Davida Kollera. Ti se na Cenách Anděl důrazně postavili Hradu. Prezident postavil proti jejich názoru stanovisko Karla Gotta.

Chudinka holčička, četla to z papírku! Zeman se v živém rozhovoru opřel do Dusilové
Foto: ReproFoto: Blesk.cz
Popisek: Prezident Miloš Zeman během rozhovoru pro Blesk.cz

Prezident Zeman v rozhovoru zmínil kauzu Ceny Anděl a zpěváky Lenku Dusilovou a Davida Kollera, kteří se zostra pustili právě do prezidenta Zemana. Host serveru politoval „chudinku holčičku“ Dusilovou a obořil se na redaktora, že „sakra“ žijeme v demokratické společnosti.

„Chudinka holčička. Kdyby se ty tři věty alespoň naučila zpaměti. Představte si, že by Lucie Bílá přerušila své vystoupení na Zlatém slavíku a prohlásila: Podporuji Miloše Zemana. Tak by pražská kavárna okamžitě spustila řev,“ upozornil exkluzivní host.

Proti ní postavil „zlatého slavíka“ Karla Gotta, který se vyjádřil velmi kriticky na adresu uprchlíků. Netrvalo dlouho a na hlavu Mistra Gotta se snesla drsná kritika.

„Tady se upírá právo ‚zlatému slavíkovi‘ Karlu Gottovi na názor, ačkoli se přiznává poměrně podřadné zpěvačce Lence Dusilové. Doufám, že Karel Gott nečetl svůj názor z papíru,“ řekl prezident.

Nevidí problém v tom, že „zlatý slavík“ nevidí bezprostřední příčinu uprchlické krize v samotném islámu. Zeman v tomto náboženství rizika vidí. „Zvykněte si sakra na to, že žijeme v demokratické pluralitní společnosti,“ zaznělo z úst prezidenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…