Čižinský vyhlásil „na sedmičce“ stav klimatické nouze. A ze sousední radnice se mu neuvěřitelně vysmáli: Nabízíme humanitární pomoc...

24.05.2019 11:50

Místostarosta Prahy 8 Tomáš Tatranský (TOP 09) si tropí žerty z kroků vedení radnice Prahy 7. Prý je připraven poskytnout humanitární pomoc všem uprchlíkům z Prahy 7, kteří snad zaklepou na brány Prahy 8 v nejbližších hodinách.

Čižinský vyhlásil „na sedmičce“ stav klimatické nouze. A ze sousední radnice se mu neuvěřitelně vysmáli: Nabízíme humanitární pomoc...
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Vyjeli ve dvou historických a jedné moderní tramvaji

V českém hlavním městě to žije. Místostarosta Prahy 8 Tomáš Tatranský (TOP 09) očekává, že se do této městské části přesunou uprchlíci z Prahy 7. Proč by měli zděšeně prchat z jedné městské části do druhé? Kvůli klimatické nouzi, kterou vyhlásil starosta Prahy 7 Jan Čižinský.

„Vážení spoluobčané, předstupuji před Vás s naléhavou výzvou! Kolega Čižinský, starosta sousední MČ Praha 7, vyhlásil včera, 22.5.2019, ve své městské části stav klimatické nouze. Jakožto místostarosta Prahy 8 vnímám se znepokojením závažnost této tragické situace a dobře si uvědomuji, že životní podmínky v Praze 7 jsou zcela katastrofální. V uších mi znějí slova Grety Thunberg: ‚I want you to panic like your house is on fire!‘ Jak vidíte na fotografii, řádně jsem zanesl nově vyhlášený stav do mapy ve své kanceláři. Žádám všechny, aby – pokud je to jen trochu možné – zrušili všechny své plánované cesty na postižené území Prahy 7! Současně konstatuji, že vedení Prahy 8 je připraveno poskytnout humanitární pomoc uprchlíkům z Prahy 7, jejichž vlnu v nejbližších dnech očekáváme,“ napsal v nadsázce na sociální síti Facebook.

Některé své spoluobčany tím pobavil a rozhýbal jim bránici smíchem. Ocenili, že se politik nezdráhá občas si udělat z něčeho srandu.

Jiné ovšem Tatranský pořádně naštval. V diskusi pod svým příspěvkem si dokonce vysloužil označení „idiot“. Nespokojenci Tatranskému napsali, že se projevuje jako člověk, který se víc stará o své zviditelňování na sociální síti Facebook, než o to, aby neodrazoval potenciální voliče TOP 09 ve volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …