Clintonová vypustila proti Trumpovi VIDEO, ve kterém figuruje i malé dítě

28.07.2016 15:31

Prezidentská kampaň v USA se přiostřuje. Obě strany již znají svého kandidáta a jejich slovní přestřelka se neustále stupňuje. A do bitevní vřavy vstupují i známé osobnosti. Jeden ze zatím posledních výstřelů přišel z tábora demokratické kandidátky Hillary Clintonové. Donald Trump má však na své straně americkou legendu.

Clintonová vypustila proti Trumpovi VIDEO, ve kterém figuruje i malé dítě
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Nejnovější video z dílny kampaně Hillary Clintonové se jmenuje „Drahý Donalde Trumpe“. Na videu vystupuje množství lidí různého věku, pohlaví a barvy pleti, v jednom případě i malé dítě; a každý řekne Donaldu Trumpovi jednu větu.

„Nereprezentuješ nás,“ říká snědý Američan středního věku. „Tvoje názory nás nereprezentují,“ doplní ho černý Američan. „Tvoje hodnoty nás nereprezentují,“ následuje snědá Američanka. V podobném duchu se nese celé video, kdy se stoupenci Clintonové včetně malé dívky a postiženého muže vymezují proti Trumpovi, který je podle nich „krutý a omezený“.

Proti Trumpovi se však postavilo i velké množství celebrit, které vydaly petici „United Against Hate“ čili Společně proti nenávisti. V té odsuzují jeho nenávistnou ideologii a tvrdí, že udělají všechno, aby se nestal prezidentem USA.

„Někteří z nás pocházejí ze skupin, na které Trump útočil. Jiní ne. Ale jak historie ukázala, mnohdy je to pouze otázkou času, než se z těch druhých stanu já,“ stojí v petici, kterou podepsaly mnohé filmové i hudební hvězdy.

Proti Trumpovi tak veřejně vystoupil například Bryan Cranston, herec ze seriálu Breaking Bad, rapper Macklemore, Samuel L. Jackson či dokumentarista Michael Moore.

Za Trumpa se však nedávno postavil legendární herec a mistr bojových umění Chuck Norris. Ten totiž řekl, že pokud by mělo dojít ke zvolení Hillary Clintonové, došlo by tak „ke zničení posledních zbytků naší republiky“.

„Není žádných pochyb. Ne Trumpovi znamená hlas pro Hillary,“ stojí v jeho prohlášení. „Ať se na to podíváte jakkoliv, takový je výsledek. A každý člověk v Americe musí zvážit, zda chce hlasovat pro Hillary tím, že zůstane v den voleb doma. Na to ona spoléhá.“

Podle Norrise by Trump byl prezidentem, který by se postaral o blaho všeho lidu. „Postaví se za nás – za nás všechny,“ napsal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…