Clintonovou 11. září 2016 zradilo zdraví. Co se stalo?

11.09.2016 19:17

Hillary Clintonové, kandidátce Demokratické strany na prezidentku USA, se udělalo zle na vzpomínkové akci pořádané v den 15. výročí teroristického útoku v New Yorku. Na svém serveru o tom informovala televize Fox News.

Clintonovou 11. září 2016 zradilo zdraví. Co se stalo?
Foto: timesunion.com
Popisek: Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clinton

„Clintonová měla zdravotní příhodu na ceremoniálu k 11. září,“ lze se doslova dočíst na serveru. Někdejší první dámě se prý podlomily nohy a musela vzpomínkovou akci předčasně opustit. Podepsalo se na ní horko. Do auta jí pomohly osobní strážci. Potom, co si prezidentská kandidátka odpočinula v bytě své dcery, už se cítí lépe. Celou hodinu však nebylo jasné, co se s ní děje. Později Clintonová pozdravila své příznivce. Sluší se dodat, že teploty v New Yorku takřka dosahují 30 stupňů Celsia.

Celou zprávu v angličtině naleznete zde.

Zpráva znovu rozvířila debaty o zdravotním stavu Hillary Clintonové. Její republikánský protikandidát Donald Trump požadoval, aby oba hlavní kandidáti podstoupili zdravotní prohlídku a její výsledky dali k dispozici veřejnosti.

Oba prezidentští kandidáti se zavázali, že 11. září 2016 pozastaví prezidentskou kampaň a věnují čas na vzpomínku obětem teroristického útoku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…