Co říkáte na Hudečka, ptal se čtenář. A Okamurův poslanec se rozjel

27.07.2014 7:15

Čtenář serveru ParlamentníListy.cz se obrátil s dotazem na poslance Úsvitu přímé demokracie Marka Černocha. Co Vám nejvíc vadí na pražském primátorovi Tomáši Hudečkovi (TOP 09)? A poslanec zavzpomínal nejen na povodně.

Co říkáte na Hudečka, ptal se čtenář. A Okamurův poslanec se rozjel
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Primátor Tomáš Hudeček (TOP 09) vede kandidátku této strany v Praze a dá se tedy předpokládat, že by byl rád nejmocnějším mužem v hlavním městě i v příštích čtyřech letech, pokud k tomu dostane mandát od voličů. Zdá se však, že ne všichni Pražané jsou s jeho vládou spokojeni. Čtenář Kamil z Prahy se obrátil na poslance Marka Černocha s otázkou, co mu na primátorovi vadí nejvíc.

Odpověď poslance Černocha si můžete přečíst také ZDE.

Zákonodárce začal poměrně smířlivě. „Možná vás překvapím, ale chci být vždy objektivní. Pan Hudeček udělal jistě dobré věci,“ napsal. Jenže následně primátora ostře zkritizoval. Např. za to, že se údajně pod jeho vedením nezměnilo v centru metropole nic k lepšímu.  Připomněl také zastavení prací na tunelu Blanka. A vůbec nejhorší prý byly povodně.

„Když pan Hudeček v televizi vyprávěl, jak je vše pod kontrolou a nic nehrozí, kamarád měl metr vody v kancelářích a hasiči ve vodě na poslední chvíli stavěli povodňové zábrany,“ odpovídal Černoch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …