Co se stalo v kostele sv. Antonína Paduánského ve Vídni, víte? ptal se Okamura na přehlížený incident

05.11.2020 16:14

Hnutí SPD se dlouhodobě staví proti podpoře ilegální imigrace, podporuje ochranu hranic nebo deportaci všech ilegálních imigrantů zpět na kontinent, odkud přišli. V poslední době častěji se opakujících teroristických útoků předseda SPD Tomio Okamura na svém facebooku informoval o dalším incidentu, o kterém média neinformovala.

Co se stalo v kostele sv. Antonína Paduánského ve Vídni, víte? ptal se Okamura na přehlížený incident
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

„Jakoby toho „multikulturního obohacování“ bylo v poslední době málo. Minulý čtvrtek asi padesát mladíků tureckého původu vtrhlo ve čtvrtek večer do kostela sv. Antonína Paduánského ve Vídni, píší rakouská média. Útočníci údajně křičeli „Alláhu Akbar“ („Bůh je veliký“) a mlátili do kostelních lavic a zpovědnic. Tohle v naší zemi nechceme. Nechceme islámskou imigraci! Vídeň je kousek od našich hranic,“ informoval Okamura. 
 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 
„Budeme rozhodně pokračovat v boji proti politickému islámu a neprojevíme tady žádnou falešnou toleranci. Všichni křesťané musí mít možnost svobodně a bezpečně praktikovat svou víru v Rakousku,“ uvedl na událost rakouský premiér Kurz. 
 

Anketa

Obáváte se, že islámský terorismus udeří i v České republice?

96%
hlasovalo: 21823 lidí
S tím Okamura jednoznačně souhlasí. „V této věci naprosto podporuji rakouského premiéra Kurze. Také jasně odmítáme falešnou toleranci. Všimli jste si, že by takto o islámu někdy hovořil premiér Babiš? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi,“ píše Okamura. 
 
„Musíme počítat, že v islamizované západní Evropě bude s nárůstem počtu muslimů útoků přibývat. Je otázka, zda v západní Evropě už není pozdě, protože muslimů je tam velmi mnoho a jejich počet raketově narůstá,“ varuje předseda SPD. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…