Co to je?! Foldyna drsně o seriálu ČT „Most!“

12.02.2019 14:04

Po multikulti zašla ČT ještě dál! Poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD) se zlobí na veřejnoprávní televizi. Prý podkopává dva tisíce let starou tradici.

Co to je?! Foldyna drsně o seriálu ČT „Most!“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Foldyna

Seriál České televize Most! patří k nejpopulárnějším televizním počinům poslední doby. Většina diváků se u něj bavila tak dobře, že seriál už stačil zlidovět, a to ještě ani neskončila jeho první řada. Hlášky, Franto, drž úhel, se šíří po sociálních sítích a lidé dospěli k závěru, že jeden seriál odvede v otázkách soužití Romů s neromy daleko víc práce, než zmohly prakticky všechny dosavadní pokusy státu o dosažení porozumění mezi oběma skupinami Čechů.

Jenže seriál Most! nekouzlí na tvářích diváků jen úsměvy. Kupříkladu poslanec Jaroslav Foldyna ČSSD) se na ČT hodně zlobí. Zdá se mu, že tvůrci seriálu skrz Českou televizi útočí na dva tisíce let starou tradici. Dětem se prý skrze seriálovou postavu „transgender Dáši/Pavla“ něco podsouvá a podle Foldyny je jen na nás, co všechno si ještě necháme líbit.

„Takto se rafinovaně útočí na 2 000 let zaběhlé principy. Proč nám vnucuje ČT transgendery? Zase vliv na dětskou nevinnou duši: nejdřív multikulti obohacení, teď toto. Ach jo, čemu se ještě zaprodáme? Heslo – rodina, základ státu – zřejmě už neplatí,“ rozohnil se Foldyna na sociální síti Facebook.

Pod jeho příspěvkem se rozjela živá diskuse, ve které někteří lidé dali Foldynovi za pravdu a označili ČT za „agenta cizí mocnosti“, ale mnozí občané s Foldynou také nesouhlasili.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…