Co zažívají speciální jednotky v boji proti zločinu a teroru? Vychází kniha Tajné mise

27.01.2017 14:00

Psaní této knihy pro mě byla nejzajímavější zkušenost v životě, uvedla na svých oficiálních stránkách autorka poutavé publikace Judith Grohmannová. Dodala rovněž, že byla jedinou "spisovatelkou", která směla vidět principy tajných operací ve více jak šestnácti státech po celém světě.

Co zažívají speciální jednotky v boji proti zločinu a teroru? Vychází kniha Tajné mise
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Litevská armáda

GSG 9, EKO Cobra, týmy SWAT – elitní policejní jednotky jsou povolávány vždy, když je situace obzvlášť nebezpečná. Mezi úkoly zásahových komand patří vysvobozování rukojmí a nasazení proti organizovanému zločinu stejně jako boj proti terorismu. Speciální síly z celého světa se scházejí stále častěji, aby si vyměňovaly zkušenosti.

Novinářka Judith Grohmannová získala jako první osoba zvenčí přístup k tomuto mužskému spolku, a tak přináší exkluzivní reportáž z neveřejného světa elitních jednotek. Popisuje nejnebezpečnější zásahy, výcvik a psychologické školení. To, jak se nejlepší z nejlepších policistů při každé akci znovu a znovu ocitají až na samé hranici svých psychických i fyzických možností a jak se vyrovnávají s traumatickými zážitky.

Čtivou publikaci vydal Knižní klub. ParlamentníListy.cz přinesou soutěž o knihu na našem Facebooku během příštího týdne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…