Coura, která jde s kýmkoliv, skandál. ODS zesměšnila Krnáčovou tímto VIDEEM

11.06.2017 21:30

Zastupitelka Prahy 8 za ODS Vladimíra Ludková zareagovala na novou velkou kampaň Magistrátu hlavního města Prahy pod vedením primátorky Adriany Krnáčové (ANO) proti velkým vozům SUV. „Svým neumětelstvím vzbudila velké rozpaky,“ podotkla.

Coura, která jde s kýmkoliv, skandál. ODS zesměšnila Krnáčovou tímto VIDEEM
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

„Magistrátní zaměstnanci si zřejmě myslí, že SUV je obří auto, které řídí ořetězovaný vekslák z 90. let,“ rýpla si pak Ludková ve svém videu na kanálu YouTube, kde také ukázala, jaké všechny vozy jsou SUV. Podala také výklad ohledně délky vozů. 

„Právě proto, že město není nafukovací, výrobci reagují stále menšími modely SUV,“ zmínila Ludková. „Nejde o to, že aktivisti na magistrátu mají na SUV trochu divný názor, ale snažím se poukázat na diletanství, s jakým vedou tuto kampaň,“ zmínila s otázkou, zda takto pracují na všem? „Zdá se, že magistrátní klika hledá nové příležitosti, jak utrácet peníze, místo aby řešila současná témata,“ dodala.

Anketa

Je dobře, že platí zákaz kouření tak, jak byl schválen?

hlasovalo: 6292 lidí

Rýpla si pak i do natáčeného klipu, v němž cyklista vrtící hlavou proti jedoucímu SUV jel v jednosměrce v protisměru. Vadí jí také to, že řidič SUV esemeskuje za jízdy. „Z komentářů na YouTube je vidět, že magistrát svou fraškou dosáhl opačného efektu,“ dodala. Vadí jí také to, že za volant usedl arogantní muž. „V roli ženy je pak líčena jemu podřízená partnerka, která čeká, než se naučí zaparkovat auto zcela standardních rozměrů. Žena je zde líčena jako absolutní coura, která po pár minutách čekání vezme zavděk kýmkoliv,“ poukazuje na vývoj videa Ludková.

„Kampaň, kterou vede Magistrát hlavního města Prahy, je fraškou a magistrát ze sebe udělal snadný terč,“ uzavřela. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …