Čtenáři se zeptali Ransdorfa na názor na novináře. A on odpověděl

26.01.2014 20:03

Podle europoslance Miloslava Ransdorfa je proti němu většina novinářů zaujatá. O jeho úspěších v EU prý nepíší, zato pracují na objednávku oponentů i lidí z jeho okolí, kteří jednají z osobní nenávisti.

Čtenáři se zeptali Ransdorfa na názor na novináře. A on odpověděl
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloslav Ransdorf

„To, že na mě novináři cíleně v posledních 4-5 letech útočí, je očividné a nejste jediný, kdo si toho všimnul,“ píše v odpovědi jednomu ze čtenářů ParlamentníchListů.cz europoslanec. „Píší a chovají se tak, jak je zaúkoloval jejich zaměstnavatel, který přijal něčí objednávku mediální dehonestace mé osoby a nechal si za ni zaplatit,“ dodává Miloslav Ransdorf.

„Zajímal jsem se, kdo je zadavatelem, a podařilo se mi vypátrat několik jmen. Smutné je, že někteří z nich ani nepatří k mým politickým oponentům a jednají  jen z osobní zášti. Písemné důkazy v této chvíli ještě nemám, a proto zatím nebudu jmenovat.  Mimochodem - vzpomenete si, kdy naposledy jste četl něco o výsledcích mé práce  v EU, ve straně nebo o mé vědecké publikační činnosti?“ ptá se.

Další čtenář ParlamentníchListů.cz se pak Ransdorfa ptá na jeho opakovanou kandidaturu do Evropského parlamentu. Jeho „konkurentem“ by totiž byl za ČSSD Jan Keller. „Dostanu-li důvěru v KSČM, budu kandidovat do Evropského parlamentu. S prof. Janem Kellerem mne pojí léta přátelského vztahu. Je to člověk, který je čestný a nebojí se. V české politice, plné špíny a pokrytectví, je to vzácná vlastnost,“ chválí Ransdorf.

V další odpovědi ještě vyjádřil názor na českou justici, která je podle něj v zoufalém stavu. „Musím konstatovat, že zmatek a nepořádek v justici je odvozen od stavu celé republiky, kde Havel, Klaus, Dlouhý a další soustředili veškerou energii na to, aby se vytvořila nová majetková ‚elita‘. Tedy ti, kteří budou oporou nového havlisticko-klausovského režimu. Budoval se kapitalismus bez kapitalistů a Klaus si vytkl za cíl kapitalisty vytvořit. Přitom se rozkradla nejméně jedna třetina národního majetku,“ uzavírá europoslanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…