Čtvrtstoletí svobody připomene konference o kapitalismu i debata se studenty

15.11.2014 6:14

Prezident Miloš Zeman, jeho předchůdce Václav Klaus a premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) promluví na dnešních akcích, které připomínají čtvrtstoletí od pádu bývalého režimu v listopadu 1989.

Čtvrtstoletí svobody připomene konference o kapitalismu i debata se studenty
Foto: hns
Popisek: Miloš Zeman s Václavem Klausem

Zeman a Klaus vystoupí na konferenci ke čtvrtstoletí kapitalismu v Česku, která se uskuteční na pražském Žofíně. Oba se v tomto týdnu sejdou už podruhé na veřejné akci. Ve čtvrtek se oba zúčastnili podobné konference na téma 25 let svobodného podnikání.

Mezi řečníky na žofínském shromáždění budou patřit také předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský, ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek nebo expremiér Jiří Rusnok.

Sobotka vystoupí v budově Právnické fakulty v debatě se studenty a aktéry událostí 17. listopadu 1989. Patřit k nim budou někdejší předseda české vlády a Senátu Petr Pithart, ministr Jiří Dienstbier, novinářka Lída Rakušanová nebo představitel někdejšího Občanského fóra Petr Kučera.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…