Cvalín z KSČM senátorovi: Štětino, lidé vám už nevěří. Pozvednete zbraň proti KSČM?

24.02.2014 8:33

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích, se obul do senátora Jaromíra Štětiny. V článku, který také najdete na serveru ParlamentníListy.cz, jej označuje za zuřivého antikomunistu a exhibicionistu, který informuje z Ukrajiny neobjektivně a přiklání se na stranu násilí. Petr Cvalín rovněž osočuje některá média z nevěrohodného zpravodajství.

Cvalín z KSČM senátorovi: Štětino, lidé vám už nevěří. Pozvednete zbraň proti KSČM?
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Anketa

Který z českých politiků se nejlépe vyjadřoval k situaci na Ukrajině?

1%
90%
hlasovalo: 5136 lidí

„Senátor Jaromír Štětina je velice zvláštní osoba. Tento člověk se dostal do Senátu tak, že mu pravicová média vytvořila umělou popularitu. Senátor Štětina se v Senátu zviditelňoval tím, že stále dokola volal po zákazu KSČM. Pan Štětina postupem času poznal, že volat po zákazu KSČM nemá smysl, protože KSČM je demokratická strana a člověk s demokratickým smýšlením nebude volat po zákazu demokratické strany. Nebo se mýlím? Dnes se senátor Štětina zviditelňuje, že se opět vžil do role válečného reportéra a podává z rozvrácené Ukrajiny zprávy do České republiky. Nesmíme opomenout, že zprávy z ukrajinského dění, podávané od pana Štětiny a posléze i Petry Procházkové, jsou zcela `objektivní`. Jak jinak, že ano? Co čekat od zuřivého antikomunisty, který neustále žije v jakémsi bludu, že ruští bolševici ovládnou celou Evropu,“ začíná zhurta mladý komunista svůj článek.

Celý text Petra Cvalína ZDE:

„Jednu věc nechápu. Pan Štětina mluví o pádu Janukovyčova režimu jako o pádu ukrajinského komunismu. Jen bych rád připomněl, že pan Štětina byl členem KSČ a dokonce za `hrůzy bolševické nadvlády` úspěšně vystudoval. Nejvíce je smutné, že během minulého režimu podnikl několik výprav na Sibiř a do Asie. Místo toho, aby bojoval proti `zlým komunistům`, tak sjížděl řeku Indus. Já vím, dnes je každý antikomunistický `hrdina`. Není to tak, pane senátore, nebo Vás mám nazývat údajně starou krycí přezdívkou Plavec?" vyčítá Cvalín Štětinovi minulost.

Lidé vám nevěří. Snad jen veřejnoprávní televize a novináři z MF Dnes

Petr Cvalín odsuzuje senátora Štětinu i za jeho účast na Majdanu, kde se konala vzpomínka za mrtvé, kteří byli ve čtvrtek zavražděni. „Uctili jste také památku mrtvých policistů, kteří také byli zabiti? Vždyť policisté také byli lidé, kteří si zaslouží uctít památku. I na ně doma čekala manželka a děti. Asi ne, že? Pan Štětina rozděluje lidi jen na přítel a nepřítel. Nic mezi tím. Typické chování tvrdého pravicového politika,“ myslí si Cvalín.

Svůj emotivní výlev uzavírá Petr Cvalín ještě jednou poznámkou na adresu senátora Štětiny. „To, co jste předvedl na Ukrajině, je jen asi Vaše věc a vizitka Vaší osoby. Nezlobím se na Vás, protože lidé v ČR přestávají být lehce zmanipulovatelní a prostě Vám nevěří. Vašim zprávám věří snad jen veřejnoprávní televize a novináři z MF Dnes. To není nic na chlubení. Jen mám strach z jednoho. Vy, jakožto antikomunista, který se asi nebojí ukrajinských banderovců, byste asi pozvedl zbraň i proti českým komunistům? Jen se tak ptám...“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: dkr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…