Další hororové historky z úřadování paní Nagyové. Premiérově manželce prý kradla poštu

05.10.2013 10:44

Bývalá šéfka Úřadu vlády Jana Nagyová, dnes Nečasová, prý kradla poštu premiérově manželce. Šikana podřízených ze strany plavovlásky, které dnes hrozí pět let ve vězení za úkolování rozvědky, zahrnovala prý i urážky vzhledu. Nové ženě expremiéra Nečase se v tomto směru i o víkendu věnuje deník Blesk.

Další hororové historky z úřadování paní Nagyové. Premiérově manželce prý kradla poštu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

"Víte, kdo já jsem?" to podle deníku Blesk byla notoricky známá hláška Jany Nagyové, po níž obvykle následoval hysterický záchvat. Pracovníci jí kromě jiného museli předávat i poštu tehdy ještě právoplatné manželky Petra Nečase, Radky, jejíž agendu Nagyová úplně zrušila. „Veškeré pozvánky a korespondence adresované Radce Nečasové stopila ona,“ sdělil Blesku zdroj.

Povyk prý způsobila mimo jiné tehdy, když se na oficiální pozvánce na společenskou akci pořádanou Úřadem vlády objevila věta: „Premiér s chotí vás srdečně zvou…“ Na odbor protokolu se pak směli přijímat jen muži nebo ženy kolem důchodového věku.

Deník také upozorňuje na to, že pracovnice úřadu nesměly nosit kratší sukně, než má ona. Za vzhled je i urážela.  Bulvární list rovněž odhalil, že jídlo pro milenecký pár musel být připraven na všech třech místech, na nichž se zdržovali. Jak ve Strakově akademii, v Kramářově vile a také v Hrzánském paláci na Pražském hradě, kde Naygová bydlela.

Blesk rovněž připomíná, že za vysoké náklady nechala předělat místnosti ve Strakově akademii, aby tam s premiérem měli zázemí včetně bytu. Její kancelář se údajně během tříletého úřadování "paní vrchní ředitelky" předělávala dvakrát, a  to za milionové částky.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lucie Bartoš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…