Další německé drama: Muž se sekerou řádil na nádraží. Objevilo se VIDEO

10.03.2017 7:01

Německý Düsseldorf prožil chvíle hrůzy. Na jednom ze zdejších nádraží řádil muž se sekerou. Šlo o další teroristický útok?

Další německé drama: Muž se sekerou řádil na nádraží. Objevilo se VIDEO
Foto: Archiv
Popisek: Moderní regionální vlak RegioShark

Obyvatelé Spolkové republiky Německo v západoněmeckém Düsseldorfu prožili tři hodiny před půlnocí krušné okamžiky. Na jednom ze zdejších nádraží řádil muž se sekerou. Podle vyšetřovatelů nešlo o teroristický útok, píše německý deník Die Welt. Útočník, jenž pochází z Balkánského poloostrova, zranil sedm lidí, tři velmi vážně.

Zranil se i sám útočník, který se snažil utéct před speciální policejní jednotkou, která měla ku pomoci i policejní vrtulník. Údajně šestatřicetiletý útočník prchal a neváhal skočit z blízkého mostu na silnici. Podle deníku agresor žije ve Wuppertalu a trpí duševní poruchou. V tuto chvíli leží tento psychicky narušený útočník v nemocnici.

Policie kauzu šetří a snaží se zjistit, co přesně muže k útoku vedlo. Napřed sekerou zaútočil na cestující ve vlaku a pak vyběhl na nádraží, kde zranil další lidi. Policie údajně po útoku zadržela ještě dvě osoby, měly se chovat podezřele.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…