Další šokující čísla a fakta o uprchlících v Německu i o Merkelové a o tom, co dělá. Máme svědectví přímo z německých hranic. Je to ještě horší, než jste si mysleli

16.02.2016 15:49

Euroskeptická a protiimigrační Akce D.O.S.T. v pondělí uspořádala v Praze přednášku a následnou debatu s předsedou bavorské zemské organizace Alternative für Deutschland Petrem Bystroňem na téma „Německo na rozcestí: Utopí se v migrační vlně? A potopí i nás?“ Ten během přednášky i debaty zmínil řadu znepokojujících informací o migraci v Německu i o kancléřce Angele Merkelové.

Další šokující čísla a fakta o uprchlících v Německu i o Merkelové a o tom, co dělá. Máme svědectví přímo z německých hranic. Je to ještě horší, než jste si mysleli
Foto: Archiv Akce D.O.S.T.
Popisek: Petr Bystroň

Sál byl zcela zaplněn a na setkání dorazili i exprezident Václav Klaus, jeho spolupracovníci Petr Hájek, Ladislav Jakl, Jiří Weigl a Ivo Strejček či místopředseda Úsvitu Martin Lank a Jan Volfová z Bloku proti islámu.

Klaus na úvod řekl, že Bystroň bojuje na beznadějné a bezvýchodné německé scéně a byl by rád, kdyby uspěl. Euroskeptická AfD podle něj bojuje se „strašným nedemokratickým systémem, který se v Německu rozehrává“. Klaus označil Německo za pseudodemokratické. Narážel tak na fakt, že veřejné instituce i různé nevládky se snaží zamezovat setkáním a prezentacím AfD na veřejnosti.

„Utopí se Německo v migrační vlně? Ano. A potopí i nás? Ano. Takže takhle rychle bych mohl zvládnout dnešní svůj příspěvek,“ zažertoval na úvod Bystroň. „Ptají se mě, jestli se bojím islámu. Nebojím. Když budeme chtít, tak se ubráníme jako v historii. Například jako v roce 1683 u Vídně,“ pokračoval Bystroň.

Za loňský rok přišlo do Německa 1,5 milionu migrantů. Od začátku roku 200 tisíc

Poté již začal předkládat konkrétní fakta a čísla. Za loňský rok přišlo do Německa 1,5 milionu migrantů a 300 tisíc z nich se někde pohybuje a nikdo neví kde. Od začátku roku přišlo dalších 200 tisíc migrantů. Zhruba platí, že v zimě jich jsou tři tisíce a v létě deset tisíc denně.

Bystroň se byl s kolegy na hranicích přímo podívat. Kontrola na hranicích podle něho prakticky nefunguje. Ze 60 přechodů stojí policisté na pěti. Pouze uprchlíky převezmou a ti pak pokračují do Německa v autobusech. Policisté migranty na hranicích prakticky nijak neregistrují. A po cestě se z autobusu několik migrantů „poztrácí“ – nikdo pak neví, co byli zač a kde vůbec jsou. 70 procent migrantů nemá žádný doklad. „Když dorazí na hranice s Německem, podivuhodně doklady někde poztrácejí,“ podivil se Bystroň. Navíc většina z nich nejsou ani Syřané.

Policisté porušují zákony. Podle zákona nikoho bez dokladu nemají vpustit do Německa, ale mají nařízení ministerstva vnitra. „Tak to je ten pověstný německý právní stát, kdy nařízení ministerstva je nad zákon a zákony se porušují,“ povzdechl si Bystroň.

Kvalifikované síly? Vždyť jsou negramotní... Náklady na migranty 1,5 bilionu eur

Bystroň zpochybnil argumenty, že je třeba přijímat imigranty kvůli demografickému propadu a kvůli potřebě kvalifikovaných pracovních sil. Demografický propad by podle něj vyřešilo, kdyby se rodinám s dětmi ve školním věku zrušila daň z příjmu. Lidé by si pak mohli dovolit mít více dětí. Je ale pro zrušení přídavků na děti – ty podle něho často zneužívají nepřizpůsobiví.

„Nám se slibovalo, že všichni běženci jsou atomoví fyzici či jsou lékaři s úrovní lékařského vzdělání ze Sorbonny,“ řekl Bystroň. Skutečnost je ale úplně jiná. Pokud jde o migranty ze Sýrie, kteří jsou mezi ostatními migranty vysoce nadprůměrní, tak 15 procent z nich je úplně negramotných, 65 procent z nich umí z těží číst, psát a počítat. 75 procent Afghánců je úplně negramotných. Navíc ti gramotní znají jen arabské písmo a němčinu neovládají.

Roční odhady na uprchlíky se pohybují od 51 miliard eur až na 1,5 bilionu eur, což odhaduje známý ekonom Thilo Sarrarazin. 80 procent uprchlíků jsou muži ve věku 18 až 35 let.

Za migrační krizí stojí USA... 78 procent uprchlíků nemá žádný nárok zůstat

Příčinu migrační krize vidí Bystroň v tom, že USA destabilizovaly Blízký východ a severní Afriku. USA podle něho mají zájem destabilizovat Evropu. A též uvedl, že USA snížily finanční příspěvky pro OSN na uprchlíky. Připomněl, že George W. Bush bojoval proti islámskému terorismu v Iráku, kde ale před invazí USA žádný islámský terorismus nebyl. Připomněl, že al-Káida byla financována CIA. Vzpomněl přednášky George Friedmana, který řekl, že USA si nepřejí silnou Evropu a spolupráci Ruska s Německem. Podle Bystroně má být Rusko naším spojencem v boji proti islamismu.

Bystroň uvedl, že jen dvě procenta migrantů mají nárok na azyl a 20 procent jich zůstává na základě Ženevské konvence. 78 procent uprchlíků nemá žádný nárok zůstat.

Podle něho je s uprchlíky spojen velký byznys a sluníčkáři z toho mají ekonomický prospěch. Vyzval, aby pomáhali migrantům ze svého. Připomněl, že uprchlíci utíkají do Evropy již z bezpečí uprchlických táborů. Neutíkají před nebezpečím, ale jdou za nejvyššími sociálními dávkami.

Stůjte pevně, braňte se a nevěřte na řeči o solidaritě

„Stůjte pevně, braňte se a nevěřte na řeči o solidaritě,“ vyzval Čechy Bystroň. Podle něj je dobré se inspirovat australským modelem, jak zabránit přílivu uprchlíků. V jejich zemích zaplatit inzeráty s informací, že nemohou přijít, a ti, kteří přijdou, okamžitě poslat zpět. Další si to již rozmyslí, jestli dají velké částky převaděčům. „Zafungovalo to během tří týdnů a už tam nejezdí,“ řekl Bystroň. V Evropě by to vyřešil tak, že by migrantům sebral sociální dávky a nabídl by jim deset tisíc euro za to, když se vrátí domů či do uprchlických táborů mimo Evropu. „To byste viděli, jak by se hrnuli zase zpátky,“ dodal. Podle jednoho odhadu jsou náklady v Německu na jednoho migranta 35 tisíc eur ročně.

„Mezi politiky, kteří řídí stát, není politická vůle to řešit. Musíte volit politiky, jež mají vůli to řešit,“ vyzval Bystroň.

Šéf bavorské AfD také upozorňoval na konkrétních případech na mediální manipulaci. 80 procent německých novinářů samo sebe definovalo jako levicové. Lidé podle něj přestávají věřit médiím. Když dává člověk ze strany, která varuje před masovou migrací, rozhovor německým médiím, je to prý jako výslech u inkvizičního tribunálu. Existuje pravidlo, že pokud někdo pozná migranty osobně, přestává fandit imigraci, ale pokud pozná odpůrce migrace z AfD, přestane je považovat za extremisty.

Angela Merkelová byla v NDR referentkou pro agitaci a propagandu

Levicově extremistická Antifa je podle něj financována díky sociálním demokratům a zeleným. Antifa pak vyhrožuje majitelům restaurací vymlácením oken nebo tím, že budou šířit pomluvy o restauraci.

Připomněl, že Angela Merkelová byla v NDR referentkou pro agitaci a propagandu v tamější obdobě SSM. „Jezdila za odměnu do Moskvy. Je jasné, že musela spolupracovat se Stasi a být komunistkou,“ řekl Bystroň. Merkelová zve migranty podle něj naprosto záměrně. Bavorsko již dvakrát nabídlo, že bavorská policie bude hlídat hranice, ale spolková vláda to vždy odmítla.

Bystroně také zarazilo, že křesťanské církve v Německu podporují migranty, zatímco by podle něj měly bránit křesťanskou civilizaci a křesťanskou Evropu.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…