Další šokující silvestrovský případ z Německa: Hodinové znásilňování mladých dívek několika Syřany

09.01.2016 16:01

Server Lidovky.cz informoval o novém případu znásilnění dvou dívek třemi mladými Syřany, který však údajně podle policie nemá nic společného se sexuálními útoky v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech.

Další šokující silvestrovský případ z Německa: Hodinové znásilňování mladých dívek několika Syřany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sex. Ilustrační fotografie.

Podle informací webového serveru Lidových novin byl ve městě Weil am Rhein zadržen jednadvacetiletý muž spolu se dvěma čtrnáctiletými mladíky. Ti podle policie ve městě nedaleko hranic se Švýcarskem znásilnili dvě dívky ve věku čtrnáct a patnáct let. Jak žalobci zdůrazňují, útočníci dvojici dívek drželi několik hodin v bytě nejstaršího z trojice a hromadně je tam znásilňovali. Dívky k nim šly přitom původně oslavit konec roku.

Zpráva o zadržení tria se dostala na povrch zemský až ve čtvrtek, i když jsou podezřelí ve vazbě již několik dní. Žaloba se totiž podle serveru The Telegraph snažila utajením ochránit identitu obětí. Policie dále pátrá, zatím neúspěšně, po patnáctiletém bratrovi jednadvacetiletého muže, který byl pravděpodobně čtvrtým útočníkem.

Ač jména podezřelých policie nezveřejnila, podle detektivů útočníci nepatří mezi uprchlíky, kteří by v Německu hledali azyl. Nejstarší muž se svým patnáctiletým bratrem prý totiž v Německu žije dlouhodobě a jejich čtrnáctiletí kumpáni jsou ze Švýcarska, respektive z Nizozemska. Jak žalobci dále uvedli, incident nicméně nesouvisí ani se sexuálními útoky vůči ženám, ke kterým došlo při oslavách nového roku v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech.

V médiích se v uplynulém týdnu řešily mnohé nejen sexuální útoky na ženy, kterých bylo jen v Německu zaznamenáno téměř na dvě stovky. Na podobné sexuální obtěžování a incidenty si ale stěžovaly i ženy ze Švédska, Finska, Švýcarska či Rakouska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…