Další znásilnění ze strany uprchlíků. Tentokrát to odnesla uklízečka v německém táboře

18.10.2015 15:24

Uklízečka v německém uprchlickém táboře v Kitzingenu byla po celých deset dní sexuálně zneužívána dvěma uprchlíky ve věku 38 a 52 let. Podle německé policie nejde zdaleka o ojedinělý případ podobného násilí. Politici a média však prý tyto zprávy zamlčují, aby nebyla veřejnost příliš vystrašená.

Další znásilnění ze strany uprchlíků. Tentokrát to odnesla uklízečka v německém táboře
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

Nejmenovaná žena docházela do uprchlického tábora, kde čistila toalety a další společné prostory. Stala se však terčem sexuálních choutek dvou mužů, kteří ji podle jejího svědectví několik dní sexuálně zneužívali. Žena se však obávala děsivé zkušenosti z uprchlického tábora zveřejnit a našla k tomu odvahu až po několika dnech. Následně byla prohlédnuta soudním lékařem, který na jejím těle našel příznaky sexuálního zneužívání, a oba dva muži byli krátce na to zatčeni policií. Společnost zajišťující úklid zmíněného uprchlického tábora se po těchto zkušenostech rozhodla do terénu nasazovat pouze muže.

„Jako žena jsem těmito událostmi skutečně znepokojena,“ konstatovala pro média místní radní Tamara Bishopová. Podobné příběhy se ovšem podle médií a očitých svědků odehrávají v mnoha dalších německých táborech. Uprchlíci buď zneužívají své souputnice, či se vydávají mimo vymezený prostor a napadají německé ženy a dívky. Kromě toho se v uprchlických táborech pravidelně střetávají při hromadných rozmíškách desítky mužů ze zemí Blízkého východu a Afriky proti sobě. Podle zjištění britského deníku dokonce nedávno němečtí lékaři odmítli přijet ke zraněným po jedné takové bitce, protože je při minulých výjezdech uprchlíci ohrožovali na životě.

celý text v angličtině je ZDE

Jelikož se sexuální útoky proti ženám v uprchlických táborech stupňují, přikročila některá německá města k sespání jakýchsi manuálů norem, které by měli příchozí uprchlíci dodržovat. „Ženy musejí mít zaručeno právo vést svobodný a nezávislý život. Uprchlíci mužského pohlaví se musejí zdržet sexuálních návrhů a vynucování si mobilního čísla či kontaktu na sociálních sítích. Stejně tak nesmějí ženy nijak obtěžovat či se jich ptát na uzavření manželství. Dále je žádoucí zaplatit v obchodech za zboží dříve, než je otevřeno. V rámci soukromého vlastnictví je rovněž zakázáno bez předchozího svolení vstupovat do domů či zahrad a trhat zde ovoce nebo zeleninu,“ varují uprchlíky v německé obci Hardheim.

Přestože útoků uprchlíků proti německému obyvatelstvu rapidně přibývá, ministr vnitra Thomas de Maziere podle internetového serveru jejich počet bagatelizuje a tvrdí, že většinu z nich mají na svědomí rodilí Němci. Jeho politicky korektnímu tvrzení ovšem odporuje vyjádření šéfa německé policejní unie. Ten naopak tvrdí, že v médiích je zveřejněn jen zlomek toho, co se v uprchlických táborech ve skutečnosti odehrává. „Veřejnost zdaleka neví o všem,“ varoval vysoký policejní představitel. Konkrétními trestnými činy páchanými uprchlíky v Německu se zevrubně zabývá např. americký think-tank Gatestone Institute. ParlamentníListy.cz o zjištění tohoto think-tanku, v jehož čele stojí bývalý americký velvyslanec při OSN John R. Bolton, informovaly před více než 14 dny.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…