Dan Landa opět vyrazil zachraňovat Afghánistán. Tentokrát se zajímavým úkolem

20.12.2015 14:08

Zpěvák Daniel Landa je znovu v boji zmítaném Afghánistánu. Ke své jistě nebezpečné misi se přiznal na sociální síti. Informoval o tom server iDnes.cz.

Dan Landa opět vyrazil zachraňovat Afghánistán. Tentokrát se zajímavým úkolem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zpěvák, skladatel a automobilový závodník Daniel Landa

Landa na svém facebookovém profilu mimo jiné zveřejnil fotografie, na nichž je zachycen spolu s ozbrojenými muži. „Co dělám v Afghánistánu? Řekl jsem to jasně, v Evropě se nacházejí lidé s dokonalými afghánskými pasy a nejsou to Afghánci. Většina z těchto lidí nemusí mít vůbec dobré úmysly,“ vysvětlil na svém profilu Landa, přezdívaný též „Žito“. „Jednám o možnosti tyto šmejdy ověřovat přímo v Afgh, tedy o možnosti jejich odhalení u nás i jinde,“ napsal.

Celý text je ZDE

Zatím se mu jednání prý daří. „To je tak desetina toho, co tu dělám, o čem tu jednám a co zatím říkat nechci nebo nemůžu,“ dodal poněkud tajemně.

Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek pro server Lidovky.cz rozhodně odmítl, že by Landa v Afghánistánu zastupoval Českou republiku. Zároveň před podobnými soukromými cestami do Afghánistánu varoval.


 

reklama

autor: vam

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …