Z ČT odchází Martin Veselovský i Daniela Drtinová

24.02.2014 15:12

Z České televize odchází moderátor pozdně večerního pořadu Události, komentáře Martin Veselovský. Informoval o tom server Lidovky.cz. V Českém rozhlase, kde moderuje pořad Dvacet minut Radiožurnálu, zatím Veselovský zůstává.

Z ČT odchází Martin Veselovský i Daniela Drtinová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Moderátor svůj odchod zdůvodnil potřebou radikální pracovní změny. Uplynulých šest let, během nichž působil v redakci Událostí, komentářů, prý pro něj bylo velmi cenných a inspirativních. „…a sama Česká televize je jedním ze dvou médií, kterým vděčím za to, kde profesně jsem," uvedl Veselovský.

Podle ředitele zpravodajství ČT Zdeňka Šámala v pořadu zůstává Lukáš Dolanský. Kdo Veselovského, který odchází s koncem března, nahradí, zatím není jasné.  

Veselovský na sociální síti Twitter naznačil, že mu nevyhovoval nový systém služeb. „Co takhle dodat, že pokud má editor děti, tak je kvůli novému rytmu neuvidí pět dní v týdnu?"

Podle informací serveru končí v pondělí v ČT také další bývalý moderátor Událostí, komentářů Daniela Drtinová, která má nyní vlastní diskusní pořad Interview Daniely Drtinové. Ten vysílá program ČT24 vždy od pondělí do čtvrtka v podvečer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…