Dárci krve prý volí Čubu. Jejich předseda vydal toto prohlášení

14.10.2014 20:21

Předseda Sdružení dárců krve Jaroslav Kotrman ani trochu nepotěší dosavadní místopředsedkyni Senátu Alenu Gajdůškovou, neboť před druhým kolem hlasitě podpořil bývalého JZD Slušovice Františka Čubu. A tady je důvod.

Dárci krve prý volí Čubu. Jejich předseda vydal toto prohlášení
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Čuba, někdejší šéf JZD Slušovice

„Naši členové jsou lidé, kteří darují krev bez nároku na jakoukoliv odměnu a vážíme si Františka Čuby. Má naši plnou důvěru a v Senátu by byl velmi schopným a moudrým zástupcem svého regionu,“ vyslovil se Kotrman.

Celé prohlášení ZDE

Ten je předsedou Sdružení dárců krve a podporou prý reaguje na četné žádosti členů Sdružení, kteří chtěli Čubovi svou podporu vyslovit. Připomněl zejména jeho působení v čele agrokombinátu ve Slušovicích, kde prý vždy příkladně pečoval o své zaměstnance.

Čuba je podle Kotrmana velmi schopným hospodářem, který v minulosti prokázal, co umí. Myslí si to prý i dárci krve a rádi by Čubu viděli v pozici člena horní komory parlamentu.

Výsledky senátorských voleb ze Zlína ZDE

František Čuba, někdejší předseda JZD Slušovice, uznávaný zemědělský odborník a poradce prezidenta Miloše Zemana, kandidoval do Senátu v obvodě Zlín. Ve volbách vyzval dosavadní senátorku Alenu Gajdůškovou z ČSSD, která je místopředsedkyní horní parlamentní komory a rovněž své strany, což dává volbám další náboj. Souboj dopadl v prvním kole neobyčejně těsně, Čuba porazil Gajdůškovou o pouhé dvě desetiny procenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…