David Rath předpověděl zatčení Tomia Okamury

29.10.2017 22:15

David Rath nastínil, jak by mohlo za pár měsíců vypadat Česko. Je to poměrně chmurná vize, ve které hrají hlavní roli prezident Miloš Zeman, premiér Andrej Babiš, pražská vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová a uprchlíci.

David Rath předpověděl zatčení Tomia Okamury
Foto: Hans Štembera
Popisek: Soud s Davidem Rathem dospěl do finální fáze. Začaly závěrečné řeči, podle státního zástupce Petra Jiráta se Rathova vina v korupční kauze prokázala

Někdejší středočeský hejtman za ČSSD David Rath na blogu serveru Aktuálně.cz prozradil, jak by Česká republika mohla vypadat za pár let. To, co předpovídá, se prý samotnému Rathovi ani trochu nelíbí, ale má obavu, že to i tak takhle špatně skončí.

Anketa

Znepokojuje vás zdravotní stav prezidenta Zemana?

21%
79%
hlasovalo: 8490 lidí

Vítěz voleb Andrej Babiš si sestaví vládu ze svých podřízených, kteří budou šéfa na slovo poslouchat. Babiš tyto lidi nazve odborníky a prezident Zeman ho pochválí, jak akční tým si sestavil.

„Tato vláda nedostane důvěru, to ovšem nebude prezidentovi vadit. Okomentuje to tím, že odborníci jsou pro lid potřební a užiteční a názor tupých, líných a zkorumpovaných politiků nikoho nezajímá a svoji důvěru si můžou strčit někam. Andrej Babiš se podiví, že důvěru nedostal, když jeho vláda si vybrala z programů všech stran to nejlepší,“ rozepsal se o situaci Rath.

Celý článek naleznete zde.

„Prezident přitaká, že jen naprostý ignorant nebo vlastizrádce přece nemůže podpořit snížení daní, zvýšení platů a důchodů, zákon o referendu nebo zákaz přílivu uprchlíků a samozřejmě boj s korupcí. Všechny ostatní strany budou sice nesouhlasně vykřikovat, ale to označí za bezvýznamný štěkot otravných psů a karavana půjde dál,“ pokračoval někdejší hejtman.  

Pražská vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová tomu prý nasadí korunu, když nakonec zkonstatuje, že nebyl důvod Andreje Babiše stíhat kvůli kauze Čapí hnízdo, Zeman dodá, že to tvrdil od začátku, a Babiš slíbí, jak zatočí s korupcí. Nebude to trvat dlouho a za mřížemi se ocitne každý, kdo Babiše nespravedlivě očerňoval. Tomio Okamura prý bude vyveden přímo ze sněmovny demonstrativně s pouty na rukou. Babišem vlastněná média MF Dnes a Lidové noviny tomu všemu podle Ratha hlasitě zatleskají  

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Andrej Babiš bude potřebovat peníze na splnění svých slibů, tak využije stát k tomu, aby úřady „klekly“ na podnikatele, kteří nebudou postupovat tak, jak bude Andrej Babiš pískat. To však nebude jediný zdroj peněz, s jehož pomocí si bude Babiš plnit svůj sen.

„Média zaplní kritická slova pana premiéra na adresu byrokratické EU, ale ta bude mlčet, protože v Bruselu jí předseda vlády pravidelně ubezpečí, že vše, co komise žádá, bude bez odmlouvání splněno. Aby dodal svým slovům váhu, vybrané velkofirmy začnou dovážet migranty pro potřeby svých závodů s tím, že Češi tuto otrockou práci dělat přece nechtějí. Uprchlíci u pásů dlouho nevydrží, ale o tom média už referovat nebudou,“ uzavřel svou úvahu Rath.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…