Dcera Stanislava Grosse zvažuje, že ujede kvůli Zemanovi pryč

29.01.2018 12:41

Dcera zesnulého sociálnědemokratického premiéra Stanislava Grosse Denisa zvažuje pobyt v zahraničí. Až natolik ji rozlítily volební výsledky. Píše o tom server Expres.cz.

Dcera Stanislava Grosse zvažuje, že ujede kvůli Zemanovi pryč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslední rozloučení s bývalým premiérem Stanislavem Grossem v kostele Královské kolegiátní kapituly sv. Petra a Pavla na Vyšehradě

Denisa Grossová, starší dcera Stanislava Grosse, zvolení prezidenta Miloše Zemana znovu do funkce nese nelibě. Na facebookovém profilu svého přítele Robina Puškáše dokonce přemýšlí o emigraci. 

Puškáš totiž po zveřejnění výsledků na svůj profil napsal, že je to jen další důvod, proč raději zůstat pěkně dlouho v zahraničí. Denisa mu velmi záhy odpověděla: „Ach jo. Jedeme všichni,“ řekla. Jedna z kamarádek jí pak napsala, že je rozhodnutá odcestovat. Grossová v tu chvíli s doplněním srdíčka vyzvídá kam. 

  • Původní text ZDE

Jak konstatuje server Expres.cz, na počátku politické kariéry jejího otce přitom byl právě on politickým chráněncem Miloše Zemana. Ten byl dokonce Grossovým na svatbě za svědka. Gross byl i ministrem vnitra v Zemanově vládě. Následně však Zeman na Grosse zanevřel, a to poté, když jej mladý politik nepodpořil v prezidentské volbě.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Objetí, které znamená víc. Putin a Si Ťin-pching. Chystají se velké věci

17:10 Objetí, které znamená víc. Putin a Si Ťin-pching. Chystají se velké věci

Mezinárodní politika definovaná jedním objetím. Ruský prezident Vladimir Putin dnes ukončil státní n…