Dělá striptýz, vlastní ho*no jí prý nesmrdí. Bulvár dál pase po dívce, která doprovázela Schwarzenberga

27.11.2013 7:06

Bulvární deník Blesk zjišťoval podrobnosti o tom, kdo je ve skutečnosti vnadná a půvabná dívka, která doprovázela bývalého ministra zahraničí a předsedu TOP 09 Karla Schwarzenberga na slavnostní vyhlašování cen Český slavík. Kromě toho, že slečna Jana pochází z vesnice Nepomyšl, také zjistil, že se umí bavit a "má to ráda divoké".

Dělá striptýz, vlastní ho*no jí prý nesmrdí. Bulvár dál pase po dívce, která doprovázela Schwarzenberga
Foto: Petr Kupka
Popisek: Karel Schwarzenberg na besedě v Olomouci

Deník Blesk zajímaly podrobnosti ze soukromí mladé dívky, která dělala Karlu Schwarzenbergovi společnost během slavnostní události vyhlašování Českých slavíků a poté jej doprovodila domů, kde strávila noc. O tom, co se dělo, nechce ani jeden z nich mluvit. Kníže deníku řekl, že "do toho nikomu nic není", a slečna Jana si vypnula telefon.

Redakci se podařilo zjistit, že dívka pochází z vesnice Nepomyšl a absolvovala Střední zemědělskou školu v Žatci. Poté odešla do Prahy a podle Blesku tam "našlápla kariéru, která zatím skončila v domácnosti šéfa TOP 09 a exministra zahraničí".

Striptýz pro celou společnost

Kromě toho Blesk získal fotografie, podle kterých si slečna Jana umí užít "tu pravou horečku sobotní noci". Na snímcích je Jana v přiléhavém oblečení v obležení svých mužských přátel. K vidění jsou i odvážnější snímky, kde je Schwarzenbergova partnerka z Českých slavíků polonahá a dotýká se jí několik párů mužných rukou.

Fotografie poskytl deníku jeden z účastníků akce, na které byla Jana, a sdělil i podrobnosti. Po panáku prý následovalo několik skleniček vína a další panáky. "Nad ránem dostal večírek korunku: Janin spontánní striptýz na veřejnosti! Za asistence partičky nočních kamarádů měli návštěvníci Zaragozy možnost spatřit Janino spodní prádlo i intimní partie," popisuje Blesk, jak se Jana umí odvázat.

V Janině rodné vsi na ni ale nevzpomínají právě v nejlepším. "Tahle vesnice jí byla vždycky malá a dávala to najevo. Neměla jsem ji ráda, nebyla příjemná. Chovala se, jako kdyby její ho*no nesmrdělo," řekla deníku jedna z jejích vrstevnic. "Když odešla, povídalo se o tom, čím se v Praze živí, ledacos," dodala s despektem.

Její matka žijící v přítelově domě se zahrádkou plnou sádrových trpaslíků se o Janě odmítla bavit. Pouze přibouchla dveře, za kterými prý prohlásila "Ty vole".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…