Dělají si z lidí pr...! Vážné ohlasy na nahrávku Babiše, chystají se konkrétní kroky

28.08.2017 6:51

Reakce na nejnovější nahrávku, kterou zveřejnila ,,Skupina Šuman" na svém twiitterovém profilu, na sebe nenechaly dlouho čekat. Nahrávka se týká opět šéfa hnuti ANO Andreje Babiše, a tentokrát toho, že měl vědět, jak si počíná Finanční správa v kauze společnosti FAU Přerov.

Dělají si z lidí pr...! Vážné ohlasy na nahrávku Babiše, chystají se konkrétní kroky
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš na setkání v Českých Budějovicích

Svého předsedy se zastala poslankyně Jana Lorencová. "Neuvěřitelné! Babiš má něco vysvětlit? A kdo vysvětlí, že v té FAU nebyly kontroly, už když obchodovala s LTO neboli nezdaněnou naftou? To by měl někdo sakra fix vysvělit Babišovi a nám všem!" rozčílila se Lorencová. "Dělají si z lidí pr... novináři? Jsou líní se podívat do minulosti té firmy?" zeptala se. 

Anketa

Zneklidňují vás nahrávky, podle kterých Andrej Babiš zneužíval svůj vliv na média či Celní správu?

26%
74%
hlasovalo: 7919 lidí

"A stejně tak Alexandr Novák! Firmy založené ve stovkách milionů na obchodech s LTO!" doplnila rozčílená Lorencová s otázkou, kam zmizeli skuteční novináři.

"Řídit stát jako firmu A Babiš aplikuje na zveřejněné nahrávce slovy 'naši klekli na FAU'. Zítra požádám premiéra, aby byl prošetřen postup FÚ i v dalších případech! Policie musí prověřit i pravost nahrávky, musí být vyjasněno, jestli je sestříhaná nejen tato, ale i ty předešlé," rozčílil se ministr zemědělství Marian Jurečka. 

A ostrá slova zvolil i novinář Dalibor Balšínek. "Necelé čtyři roky mu stačilo, aby se Finanční správa stala součastí Agrofertu. Všichni zmrdi půjdou do piče! To je Andrej Babiš," uvedl. Použil tak slova z právě uniklé nahrávky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…