Dělám ze sebe debila, protože se mi to vyplatí, debile. Pavel Novotný si povídá se čtenáři, napište mu i vy

04.08.2016 9:07

Bulvární novinář a také zastupitel městské části Praha-Řeporyje Pavel Novotný usedl dnes v noci za počítač a odpověděl na desítky otázek čtenářů ParlamentníchListů.cz.

Dělám ze sebe debila, protože se mi to vyplatí, debile. Pavel Novotný si povídá se čtenáři, napište mu i vy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Proč ze sebe děláte neustále debila? To už je snad ta poslední možnost, jak se zviditelnit! To, že máte v palici nasráno, o tom se už ví dávno, ale je důležité o tom přesvědčovat stále více lidí, že?“ ptá se čtenář. A Novotný odpověděl stejně ostře. „Jsem inteligent. Debila ze sebe dělám proto často, vyplácí se mi to po mnoha stránkách, ale to byste, coby debil, nepochopil,“ řekl.

Napište i vy Pavlu Novotnému.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

„Jak se něco takového mohlo narodit tak inteligentnímu a jemnému člověku, jako je Petr Novotný? Vy nejste jen odpudivý svým vzhledem, vystupováním a jednáním. Vy jste odporný celý!“ pouští se do Novotného další čtenář. Mimo jiné jej také nazval uřvanou a nevychovanou nulou. A právě na to Novotný zareagoval. „Dojmem uřvané nuly na mě svým dotazem působíte vy,“ sdělil. A ke svému početí řekl. „To máte tak, že dva lidé spolu mají sex a vzejde z toho dítě,“ podotkl.

Další čtenář se pozastavil nad Novotného členstvím v ODS. „Zřejmě vás najali, abyste ODS škodil, a to se vám podobným vystupováním bude dařit,“ píše. Následně se jej také ptá, zda se někdy začetl do Koránu. „Pokud máte holčičky, tak byste měl. Dozvěděl byste se, co je, děvenky, v multikulturní zemi pod vedením imámů bude čekat,“ podotkl k Novotnému.

Novotný odvětil, že je v ODS již 18 let. „A ve svém volebním obvodě se za ni rvu jako lev, jsem za to stranou chválen, pravda, ne všichni mě musí,“ poznamenal. Korán dle svých slov nečetl, ale respektuje právo každého vyznávat boha, jakého chce. „Mým holčičkám ublíží spíše bílý debil než muslim,“ myslí si. 

Podle odpovědi na další otázku je bulvární novinář Novotný na sebe hrdý. „Živím pár lidí, dávám práci. Ve svém oboru patřím k uznávaným špičkám. Mimochodem úspěšně podnikám, hraju poker. Hele, já prostě na co sáhnu, to mi jde. Ano, jsem na to pyšný,“ řekl.

Po svém odpověděl Novotný na otázku, co mu ještě schází. „Vítězství Slavie Praha v Lize mistrů, zákaz vařené brokolice a hromadné popravy čtenářů a sympatizantů extremismu v jakékoli podobě,“ sdělil. 

Svůj profil si na serveru ParlamentníListy.cz založil proto, že se rád baví. „A mám dvacet tisíc za každý článek, co tu má čtenost nad sto tisíc, takže šestý v řadě,“ podotklv nadsázce. (ParlamentníListy.cz Pavlu Novotnému rozhodně nic neplatí, pozn. red.). O své blízké se v souvislosti se svými názory ale nebojí. „Je o ně dobře postaráno, nic jim nehrozí. Kdo chce ublížit, ublíží a nevyhrožuje, takže od čtenářů ParlamentníchListů.cz zatím žádná hrozba,“ řekl.

„Proč vás baví urážet národ?“ zeptal se další čtenář. „Urážím jen ty, co si to zaslouží, tedy lidi, jako jste vy. Moje rodina nedělí lidi na černé a bílé, ale na dobré a špatné, tu neurážím,“ poznamenal.

Všechny otázky i odpovědi najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…