Demonstrace SPD proti diktátu Evropské unie, vystoupí skupina Ortel

20.04.2019 13:52

Tomio Okamura se svým hnutím SPD pořádá ve čtvrtek 25. dubna na Václavském náměstí demonstraci, jejímž hlavním tématem je říct celé Evropě NE diktátu, EU, imigrační politice a islamizaci. „Podpořte právo občanů České republiky hlasovat v referendu o vystoupení ČR z EU,“ zve Okamura.

Demonstrace SPD proti diktátu Evropské unie, vystoupí skupina Ortel
Foto: Hans Štembera
Popisek: 5. celostátní konference hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD)

Od čtyř hodin na Václavském náměstí proběhne koncert skupiny Ortel a o hodinu déle na stejném místě vystoupí Marine Le Pen, Geert Wilders, Tomio Okamura a Matteo Salvini pošle přes velkoplošnou obrazovku zdravici.
 
 
„Vystoupí řada významných světoznámých hostů v čele s poslankyní a předsedkyní francouzského Národního sdružení Marine Le Pen, nejznámějším bojovníkem proti islámu, poslancem a předsedou holandské Strany pro Svobodu Geertem Wildersem a formou videozdravice promluví z velkoplošné obrazovky Matteo Salvini, který nás také podporuje! Na demonstraci vystoupí také předseda hnutí SPD Tomio Okamura, britská europoslankyně Jenice Atkinson, lídr kandidátky SPD do voleb do Evropského parlamentu 2019 MUDr. Ivan David, CSc. a další významní hosté. Přijďte před klíčovými volbami do Evropského parlamentu podpořit úsilí vlasteneckých stran v boji za svobodu a spolupráci národních států Evropy bez EU,“ stojí v pozvánce na demonstraci na facebooku SPD. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…