Děsuplné video. Padesát černochů proti jednomu bělochovi a k tomu vzkaz Obamovi

13.05.2015 13:12

Jednašedesátiletý Richard Fletcher byl brutálně zbit davem Afroameričanů v Baltimoru, kde v posledních týdnech trvají nepokoje, které vypukly po zastřelení černošského mladíka „bílým“ policistou. O události informuje americký server Zerohedge s ironickou poznámkou, že podobné záběry v mainstreamových politicky korektních médiích neuvidíte.

Děsuplné video. Padesát černochů proti jednomu bělochovi a k tomu vzkaz Obamovi
Foto: ČTK
Popisek: Baltimore - nepokoje

Anketa

Co soudíte o prezidentu Zemanovi?

hlasovalo: 17401 lidí

„Bílý“ Američan Richard Fletcher se stal terčem útoku poté, co napomenul dvě černošské dívky, aby se přestaly prát na střeše jeho kamionu. Zdivočelý dav asi padesáti afroamerických teenagerů začal ihned do Fletchera kopat a bít jej do všech částí těla. V útoku pokračovali i poté, co napadený ležel bezvládně na zemi a neměl sílu se bránit. Fletcher byl později odvezen do nemocnice s rozbitými očními důlky, zlomeným nosem, žebry a dalšími pohmožděninami. Lékaři mu byli nuceni rovněž poskytnout krevní transfuzi. Podle lokální televize CBS Baltimore nyní dluží za ošetření nemocnici 400 000 dolarů, což potvrzuje například i britský deník Daily Mail.

celý text v angličtině je ZDE

Policie již obvinila sedmnáctiletého černošského mladíka Antoina Lawsona z pokusu o vraždu. I přes svůj nízký věk bude čelit obvinění, jako kdyby byl dospělý. Vedle toho byla z napadení obviněna také patnáctiletá dívka. Místní policie se nechala slyšet, že se bude snažit dopadnout každého, kdo se tohoto brutálního aktu zúčastnil. Incidentu z dálky bezmocně přihlížel také místní podnikatel Joe Lamb. Dle svých slov jej brutální útok černošského davu příliš nepřekvapil. „V důsledku těch nepokojů se to vymklo z rukou. Vše zašlo příliš daleko. Děti řádí na střechách vozů, mlátí psy, odhazují všude odpadky a hrozí ostatním obyvatelům fyzický napadením,“ uvedl Lamb.

video máte k dispozici ZDE

Výše zmíněna událost se stala 22. dubna a je zaznamenána i na krátkém videu, které má nyní na YouTube přibližně 37 000 zhlédnutí. Diskutéři pod videem jsou zděšeni a neberou si při hodnocení žádné servítky. Někteří z nich konstatují, že Afroameričané jsou „přinejmenším“ velkým problémem americké společnosti. Jiní se uchylují přímo k urážkám s rasistickým podtextem. Diskutér Dillon Wright dokonce napsal, že „Baltimore je ztracený případ a měla by se tam poslat jaderná raketa“. Mnoho diskutérů z nepřehledné situace v Baltimoru obviňuje amerického prezidenta Obamu. „To je Obamův svět tolerance a porozumění, kde černoši za nic nemohou a nenesou za žádný čin zodpovědnost,“ poznamenal diskutér s přezdívkou „flopski“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…