Děvčata, pozor na muslimy. Německé orgány vydávají oficiální varování před běženci

08.11.2015 8:45

Průzkumy ukazují, že se Němci bojí růstu islámských komunit v zemi. Kvůli radikálům, ale i kvůli možnému nárůstu zločinu obecně. Sasko-anhaltský svaz učitelů varuje dokonce mladé dívky před sexem s muslimskými imigranty. Německé levici se to velmi nelíbí.

Děvčata, pozor na muslimy. Německé orgány vydávají oficiální varování před běženci
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

„Rozhořčení u části německých politiků vyvolal editorial, úvodní text, v aktuálním vydání magazínu svazu učitelů ve spolkové zemi Sasko-Anhaltsko (Philologenverband Sachsen-Anhalt). Článek fakticky obsahuje varování mladým ženám před sexem s muslimy a dále se v něm jeho autoři kriticky vyjadřují k nynější uprchlické vlně, jíž označují za ‚imigrantskou invazi‘.“ Informuje o tom server Týden.cz.

Mladé ženy by si prý měly dát pozor na sexuální obtěžování v dopravních prostředcích, v supermarketech a tak podobně. Pod varovným textem jsou podepsáni předseda sasko-anhaltského svazu učitelů (PhVSA) Jürgen Mannke a jeho zástupkyně Iris Seltmann-Kukeová. Autoři následně upozorňují, že v muslimských zemích ženy nemívají rovnoprávné postavení s muži. V Evropě bychom to měli mít na paměti.  

Stephan Dorgerloh, socialista (SPD) a ministr kultury Saska-Anhaltska pro list Mitteldeutsche Zeitung poznamenal, že učitelský svaz šíří fámy a polopravdy. Podle zemské předsedkyně Die Linke Birke Bullové článek dokonce balancuje na hraně štvaní jedné skupiny lidí proti druhé. Mannke však kritiku odmítá. Podle vlastního názoru nešíří žádné rasistické názory a tlaku některých politiků neustoupí. Nenechal se zastrašit komunisty, nenechá se zastrašit ani dnes.

Průzkumy ukazují, že se Němci stavějí spíše na stranu autorů editorialu než na stranu ministra. „Strach, že se v Německu zvýší pouliční kriminalita, má 76 procent Němců. Obavu z posílení terorismu sdílí 75 procent Němců. Celých 53 procent se bojí, že je ohrožena prosperita,“ doplňuje server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…