Díky Ameriko, psal dojatý režisér Eastwood na Twitter. Ten mu za podporu Trumpa okamžitě zablokoval účet

11.11.2016 14:56

Provozovatelům sociální sítě Twitter se zřejmě nelíbilo že slavný americký herec přivítal zvolení Donalda Trumpa prezidentem. Clint Eastwood poděkoval Americe za to, že zvolila muže, v němž populární herec vidí naději pro svou zemi. A přišel trest. Server New York Post napsal, že hercův účet na sociální síti byl zablokován.

Díky Ameriko, psal dojatý režisér Eastwood na Twitter. Ten mu za podporu Trumpa okamžitě zablokoval účet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

„Děkuji Ameriko, asi už nebudu dlouho žít, ale poslední léta mého života budou skvělá. Nemohu dost poděkovat prezidentovi Donaldu Trumpovi,“ napsal krátce po zvolení Trumpa 45. prezidentem USA slavný herec Clint Eastwood, který letos oslavil osmdesáté šesté narozeniny.

Krátce nato byl ale hercův účet společností Twitter zablokován. Herec se tomu podivil a následně začal komunikovat prostřednictvím účtu své dcery, který naštěstí stále funguje. Účet samotného herce  "@EastwoodUSA" je stále "pozastaven", jak se může přesvědčit kterýkoliv uživatel internetu.

Nejeden uživatel Twitteru dal najevo, že se mu nelíbí cenzurní snahy provozovatelů Twitteru. „Cenzura a autoritářství na Twitteru znovu vystrkují drápy,“ napsal jeden z uživatelů.

Celá článek najdete zde

Clint Eastwood podporoval Trumpa po celou dobu prezidentské kampaně a po celou dobu doufal, že skončí nadvláda politické korektnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…