Diplomat Novotný: Migranti nás zničí, bude občanská válka. Pravda o válce v Kosovu, kterou neotiskli

24.02.2019 18:36

Bezpečnostní expert a bývalý diplomat Jaromír Novotný se domnívá, že jsme svým způsobem v hybridní třetí světové válce. „To, co nám předvedli s uprchlíky a migranty, je invaze do Evropy,“ poznamenal v rozhovoru se serverem KupreduDoMinulosti.cz.

Diplomat Novotný: Migranti nás zničí, bude občanská válka. Pravda o válce v Kosovu, kterou neotiskli
Foto: Screen: Youtube
Popisek: Migranti pronikli přes bariéru španělské enklávy Ceuta v Maroku na severu Afriky.

Novotný hovoří také o studené válce, která podle něj opět nastává. „Z Ruska se už zase dělá Sovětský svaz,“ dodal a pustil se do Spojených států. Podle něj totiž Američané za poslední roky nevyhráli žádnou válku. „Rozpoutali jich hodně, ale zůstává jen spálená země nebo chaos. Vpád do Iráku pod falešnou záminkou, že tam jsou zbraně hromadného ničení, způsobil jen chaos na Blízkém východě a vznik Islámského státu,“ zmínil. 

Anketa

Vadilo vám, že prezident Zeman šel na oslavu narozenin Jaromíra Soukupa?

5%
95%
hlasovalo: 10216 lidí

Své pak také Novotný sdělil k situaci v Sýrii. Podle jeho slov začala v zemi válka proto, že Turecku vadil ateistický režim, jenž tam byl. „A také šlo o ropovody. Asad se přiklonil k íránskému ropovodu,“ zmínil Novotný a podotkl, že Rusové si v Sýrii upevnili díky letecké a námořní základně postavení. „Sýrii bez Asada prostě nebude možné zklidnit. To znamená, že asi bude vládnout dál. Ale je otázkou, kdo bude kontrolovat syrská ropná pole, protože je zatím kontrolovali syrští Kurdové. Jestli se na syrská pole bude chtít dostat Turecko, tak bude válka pokračovat dál,“ míní.

Původní text ZDE.

Velmi zostra pak pohovořil právě o migrantech. „Teprve teď německé služby zveřejnily, že vlastně nevědí, koho tam mají. Že ti lidé neměli doklady, lhali o svém věku. Oni nevědí, kolik z nich je vycvičených Islámským státem nebo al-Káidou. Také v Německu se pohybují dva tři tisíce nebo víc takovýchto lidí, takže vlastně tyto základny již v Evropě jsou. A že je islám nejrychleji se šířící náboženství ve světě, je také fakt,“ poznamenal Novotný. 

Převádění uprchlíků je pak podle jeho slov velký byznys, kdy jde o miliardy dolarů za převážení uprchlíků. „A i neziskovky na tom mají svůj podíl zisku,“ uvedl Novotný. Své obavy vyjádřil také k tomu, že masa migrantů nesežene práci – a důsledky podle jeho slov mohou být hrozivé. „Zničí sociální systém. To vyvolá sérii občanských válek v západní Evropě. Domácí obyvatelstvo se začne bránit tomu, že německý důchodce z bývalé NDR bere polovinu toho, co bere imigrant,“ podotkl. 

Závěrem se pak Novotný vrátil k situaci kolem mezinárodního uznání odtržení Kosova od Srbska. Konkrétně hovořil o incidentu, který se odehrál 15. ledna 1999 v kosovské vesnici Račak. „Vyšetřoval to tehdy tým vedený Finy a došli k závěru, že to byla provokace, ale už se to potom nikde nepublikovalo,“ zmínil Novotný s tím, že média to tehdy nějak zapomněla otisknout.

„A to samé se týká akce obchodu s lidskými orgány násilně odebíranými srbským zajatcům. I nejvyšší žalobkyně haagského tribunálu řekla, že se na tom podíleli nejvyšší představitelé UCK. Bylo to vyšetřeno a dokázáno, ale nic se nestalo – a Thaci je prezidentem Kosova,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…