Divoká noc v německé Kostnici. Střílelo se na diskotéce

30.07.2017 9:17

Češi, Moravané a Slezané znají německou Kostnici především jako město, kde byl v roce 1415 upálen Jan Hus. V roce 2017 se ale Kostnice zapíše do historie jako místo, kde se ozvala střelba na diskotéce. Informoval o tom server německého deníku Bild s odkazem na informace kostnické policie.

Divoká noc v německé Kostnici. Střílelo se na diskotéce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

V noci ze soboty na neděli se na diskotéce v Kostnici ozvala střelba. Několik lidí bylo zraněno. V tuto chvíli ale podle informací kostnické policie nehrozí žádné nebezpečí. „V Kostnici již nehrozí žádné nebezpečí. Policie střelbu vyšetřuje,“ oznámili strážci zákona na sociální síti Twitter.

Střelba se ozvala v Grey Clubu nedaleko hranic se Švýcarskem. Několik lidí bylo zraněno, někteří těžce, píše server německého deníku Bild. V tuto chvíli není jasné, zda na místě někdo zemřel. Policie prozatím nepotvrdila ani to, zda byl útočník zadržen.

Vyhazovači se prý snažili střelce zneškodnit a jeden z nich byl přitom také zraněn. Většina lidí z místnosti utekla nebo se podle možností vrhla do bezpečí přímo v místnosti.

Celý článek v němčině naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…