Dnes František Laudát ohlásil odchod z politiky, večer ale dorazí k Jílkové. Bude debatovat o daních a Babišovi

02.03.2017 18:46

Moderátorka Michaela Jílková otevře v pořadu Máte slovo zásadní předvolební téma – daně. Sociální demokraté představili daňový plán, který má ulevit čtyřem milionům lidí. Zaplatí ho lidé, kteří vydělávají přes 50 tisíc hrubého, a banky. Andrej Babiš se svým ANO chce ulevit všem, kteří vydělávají do 113 tisíc. Jsou to reálné plány?

Dnes František Laudát ohlásil odchod z politiky, večer ale dorazí k Jílkové. Bude debatovat o daních a Babišovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pořad Máte slovo. Tentokráte například s ministrem Jiřím Dienstbierem

Před kamerami České televize se dnes odehraje daňová bitva. Moderátorka Michaela Jílková proti sobě ve čtvrt na deset večer postaví předsedu rozpočtového výboru ČSSD Václava Votavu, předsedu poslaneckého klubu TOP 09 Františka Laudáta, ale také ekonomy. Z odborného hlediska politické návrhy zhodnotí hlavní ekonom společnosti Cyrrus Lukáš Kovanda a ekonom, konzultant nové daňové reformy Aleš Chmelař.

Jílková divákům také oznámí, kdo před kamerami promluví za veřejnost. Prostor dostanou např. řidič tramvaje z Kladna Radim Oravec nebo zdravotní sestra z Prahy Tereza Loučná. Zazní také hlas z Ostravy. Za severní Moravu se vyjádří pracovnice v informatice Marcela Konrádová.

Právě „obyčejní lidé“ zastupující veřejnost naznačí, které politické plány se voličům budou líbit víc. Pomůže Andreji Babišovi slib ulevit velké většině společnosti k sestavení vlády jedné silné strany, resp. hnutí ANO?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…