Dnešní odpůrci imigrace jsou jako fašisté třicátých let, tvrdí Britské listy. A teď k tomu našly i důkaz

05.06.2016 11:54

Na sociální síti Facebook koluje fotografie několika volebních hesel. Uznáváte dnešní korupční systém parlamentních stran? Prohlédli jste již podvodnou hru, kterou s vámi dnešní humanisté hrají? Pokud ano, tak můžete věřit, že existuje cesta k nápravě. Nejzajímavější na tomto předvolebním plakátu je, kdo je jeho autorem. Není to např. Andrej Babiš (ANO), který označuje parlament za žvanírnu.

Dnešní odpůrci imigrace jsou jako fašisté třicátých let, tvrdí Britské listy. A teď k tomu našly i důkaz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební zákon, ilustrační foto

„Dělníci! Jste spokojení? Líbí se vám dnešní způsob vlády, parlamentarismu, voleb? Uznáváte dnešní korupční systém politických stran? Schvalujete jednání vůdčích osob v republice, kterým jsou jejich zájmy a zájmy židovské nebo socialistické a komunistické internacionály přednější, než zájmy českého lidu a státu?“ stojí v předvolebním letáku z časů před druhou světovou válkou.

„Prohlédli jste zajisté již podvodnou hru, kterou s Vámi provádějí vůdci různých internacionál, falešní humanisté a řemeslní štváči a hledáte cestu k nápravě,“ lze se dále dočíst v letáku. Pokud máte zájem, aby Češi znovu vzali správu své země opět do svých rukou a nenechali si již nadále rozkrádat republiku, máte prý jasnou volbu. „Kdo zachrání českou vlast před záhubou? Českoslovenští fašisté!/ hlásá leták dostupný na sociální síti Facebook obřími písmeny. Teď na něj upozornil server Britské listy.

Plakát naleznete zde

Českoslovenští fašisté před válkou ujišťovali voliče, že jim blaho vlasti bude nejvyšším zákonem. Neslibují prý českému dělníkovi modré z nebe, ale ujišťují ho, že český dělník vždy dostane přednost před občanem jiné národnosti a bude hmotně i kulturně zabezpečen. Nápravu věcí národních prý dokážou zařídit i bez parlamentu. „A bude-li třeba, i proti němu.“

Server upozorňuje, že se dnes historie opakuje. Stačí se podívat na projevy některých současných politiků. Pak si je také třeba uvědomit, kam předváleční radikálové Evropu dovedli – do druhé světové války.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

17:40 Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

Filip Turek je superlídrem koalice Přísahy a Motoristů do Evropského parlamentu, podnikatel a někdej…