Do Karla Gotta se za jeho slova o uprchlích pustili dva velcí odpůrci Zemana

04.04.2016 17:26

Analytik a vysokoškolský pedagog Michael Romancov se vyjádřil na Twitteru k rozhovoru se zpěvákem Karlem Gottem, ve kterém Gott označil migraci za řízenou snahu oslabit Evropu. A to Romancov zpochybnil ironickým komentářem. Jinou část rozhovoru si pak k zesměšňování vybral Jakub Janda z Evropských hodnot.

Do Karla Gotta se za jeho slova o uprchlích pustili dva velcí odpůrci Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Politolog Michal Romancov

Anketa

Máte rádi Karla Gotta?

93%
7%
hlasovalo: 17262 lidí

Michael Romancov se na svém účtu na Twitteru vysmál zpěvákovi Karlu Gottovi za jeho názory ohledně současné situace v Evropě. Jednou větou jej odsoudil jako konspiračního teoretika.

„Hlas, který v debatě o migrantech dlouho chyběl... a CIA má na Aljašce 60 velkých antén, které vychylují zemskou osu,“ okomentoval Romancov velký rozhovor s Gottem, který vyšel v časopisu Týden.

A k tomu si přidal jedno rýpnutí do Ruské federace skrze europoslance Jaromíra Štětinu. Ten totiž na Twitteru napsal, že si cení evropské uvědomělosti.

To jsem rád, že si evropští politici uvědomují, že Rusko chce rozložit EU a že EU informační válku s Ruskem prohrává,“ napsal Štětina, který citoval náměstka německého ministerstva vnitra Ole Schroedera. Ten totiž pronesl: „Ruská propaganda je nebezpečím pro soudržnost naší společnosti.“

K rozhovoru Karla Gotta se v průběhu dne vyjádřil na Twitteru i Jakub Janda z Evropských hodnot, který nejprve stručně zareagoval slovy "Takže Gott kandiduje". Následně ještě okomentoval výrok Zlatého slavíka, že "Amerika nás chce držet ve strachu, abychom nerostli". K tomu Janda poznamenal: "Jo, Karle. Nechtěj, abychom se přežírali hambáčema a vypadali jako oni."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…