Do Nečase pálí i z řad ODS: Když to nevysvětlí, ať odejde

14.06.2013 17:39

O odchodu Petra Nečase z funkce premiéra zatím hovořili jen politici z řad opozice, například Lubomír Zaorálek (ČSSD). Nyní se ale ozval i člen občanské demokracie, konkrétně primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati.

Do Nečase pálí i z řad ODS: Když to nevysvětlí, ať odejde
Foto: ddm-mb.cz
Popisek: Mladoboleslavský primátor Raduan Nwelati

Podle Raduana Nwelatiho by měl Petr Nečas opustit funkci premiéra i předsedy ODS, pokud dostatečně nevysvětlí současnou situaci. Obviněni byli totiž bývalí poslanci ODS i Nečasova pravá ruka Jana Nagyová. Primátor Mladé Boleslavi a místopředseda regionální ODS to uvedl v ČT.

Nečas si během pátku vyslechl rozsáhlou kritiku. „Přestal jsem si Petra Nečase vážit, nechová se jako chlap. Člověka, který není schopen pochopit, v jaké situaci je, nechci jako premiéra," prohlásil například předseda KSČM Vojtěch Filip.

Poslanecký klub ODS ale svému předsedovi vyslovil podporu. Zároveň prý věří, že "orgány činné v trestním řízení okamžitě a věrohodně vysvětlí teatrální zadržování generálů a šéfů tajných služeb, které nesmírně poškozuje reputaci naší země".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…