Do ODS přichází Klaus, tentokrát ten mladší. Ochraňuj nás Bůh, Alláh i Buddha, prosí Jandourek z Reflexu

19.01.2016 22:31

Komentátor Reflexu Jan Jandourek se dovolává křesťanského Boha, Alláha i Buddhy. Mají nás prý chránit před Václavem Klausem mladším, pokud se opravdu vrátí do řad ODS a stane se jednou z jejich předních tváří.

Do ODS přichází Klaus, tentokrát ten mladší. Ochraňuj nás Bůh, Alláh i Buddha, prosí Jandourek z Reflexu
Foto: ODS
Popisek: ODS

Václav Klaus ml. se prý chystá k návratu do ODS, jen se řeší, která stranická organizace ho přijme. Jan Jandourek z tohoto vývoje má pramalou radost, neboť syn exprezidenta projevil někdy takové názory, že nezbývá, než se podivovat.

 V prezidentské kampani roku 2013 např. osočil otce Karla Schwarzenberga, že kolaboroval s nacisty. Otec dnešního čestného předsedy TOP 09 přitom nebyl obviněn z kolaborace, po roce 1945 byl přitom z kolaborace obviněn kde kdo. Čili, Václav Klaus mladší šlápl vedle. Jeden z jeho dědečků přitom pracoval pro cenzorský úřad hitlerovského Slovenského štátu. To ale synovi exprezidenta nevadí.  

A to není vše. V komentáři pro server Novinky.cz Klaus ml. přirovnal uprchlíky k nacistické armádě. Podle Jandourka je to velký přešlap. Pokud už někdo chce dělat taková srovnání, měl by srovnat nacistické vojáky s ozbrojenými silami syrského diktátora Bašára Asada.

Celý komentář najdete zde  

„Každý člověk má nějaké slepé skvrny, pokud ale vstupuje do politiky, stává se to najednou problémem veřejným. Jestli má být Klaus jr. posilou ODS do dalších voleb, tak nás Pámbu, Alláh a Buddha potěšte,“ uzavírá komentátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…