Do p*dele, kam mě ženete... Andrej Babiš neměl dobrý den. Zde najdete vše

26.02.2020 13:32

Hanba! Fuj! Babiše do koše! Tak lidé přivítali premiéra Andreje Babiše (ANO) v Náchodě. Kvůli tomu, že jej na nádraží vypískali, dokonce měnil svůj program. O Babišově ostudě informuje řada deníků. Znovu se také ukázalo, že Babiš pod tlakem sahá k vulgárním výrazům.

Do p*dele, kam mě ženete... Andrej Babiš neměl dobrý den. Zde najdete vše
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Andrej Babiš

Předseda vlády Babiš přijel z Jaroměře do Náchoda. Zde na něj čekaly desítky odpůrců s transparenty. Odpůrci byli i v Jaroměři, ale v menším počtu. Na transparentech měli hesla jako „Babiš je lhář“, „Demisi“ a křičeli: „Hanba! Fuj! Babiše do koše!“ O Babišově ostudě informoval server iDNES.cz.

Anketa

Máte rádi Zuzanu Čaputovou?

hlasovalo: 20760 lidí

Babiš vystoupil z vlaku a prošel s ochrankou k výpravní budově, kde se schoval v dopravní kanceláři. Neuskutečnilo se tak plánované vyjádření pro novináře. To se mělo odehrát právě na peróně. Babiš následně odjel autobusem do hotelu Beránek, kde se setkal se starosty přilehlých obcí. 

Ke svým rozzlobeným spoluobčanům se však odmítl postavit čelem. Chráněn policisty jen beze slova prošel „uličkou hanby“, kterou mu v Náchodě připravili. 

„Kam mě zase ženete, za nima, do pr*ele?“ ptal se Babiš svého týmu při odchodu z dopravní kanceláře náchodského nádraží, když místo na setkání s novináři zamířil do přistaveného autobusu. O premiérově vulgárním výlevu informoval server Novinky.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…