Do roka bude na Václaváku proti imigrantům protestovat sto tisíc lidí. A to není jediné proroctví, které Ringo Čech pronesl z rádia

31.10.2015 19:22

Bavič vyznamenaný prezidentem Zemanem František Ringo Čech zavítal do Press klubu Luboše Xavera Veselého na Frekvenci 1. Až dosud měl pocit, že je jeho práce spíš přehlížena, ale potěšilo ho, že tomu tak není. Vyděsilo ho ale, jak prezident Zeman vypadal. S velkými obavami hledí také do budoucnosti. Za rok očekává na Václavském náměstí stotisícový dav děsící se uprchlíků. Muslimská hrozba prý sjednotí národ.

Do roka bude na Václaváku proti imigrantům protestovat sto tisíc lidí. A to není jediné proroctví, které Ringo Čech pronesl z rádia
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

„Je mým údělem, abych nikdy nebyl oceněn. Ale tohle je prostě vrchol. Byl jsem naměkko,“ zahájil své vystoupení umělec. Cítil však nejistotu, protože prezident uděluje státní vyznamenání pouze za podmínek, že to potvrdí prezident nebo jiný člen vlády. „Doběhl jsem do cíle,“ shrnul své pocity host. Zvažuje proto, že odejde do důchodu, už nebude hrát, protože ho to už vzhledem k věku velmi zmáhá. Projevuje se to prý i na tom, že se při malování obrazu omylem napil barvy.

Jedna věc ale baviče opravdu vyděsila. „Já jsem trpěl jako pes, Miloš byl tak servanej. Potil se a bylo mu špatně. Já jsem myslel, že tu dlouhou řadu nemůže ujít... Namáhá se strašně, strašně,“ děsí se František Čech. „Já jsem si říkal, proboha, ať ten Miloš dojde ke mně, já ho potom chytím a pak mu dáme židli,“ pokračoval.

Za strašlivě smutný okamžik považoval ocenění tatínka hrdinsky zesnulého studenta Petra Vejvody. Všichni v sále prý cítili, že státní vyznamenání nemůže otci syna nahradit, ale vyznamenání si za hrdinský čin velmi zasloužil.

Čech si také popovídal s pány biskupy, vůbec poprvé viděl na vlastní oči církevní elitu.

V obecné rovině si ale posteskl, že v českém národě panuje hrozná závist. „Češi na sebe rádi kydají hnůj. Zlatý šváby nebo opice. Lidé se pánu Bohu nepovedli,“ poznamenal. Jedna věc to ale může změnit – invaze muslimů. Za rok na Václaváku bude 100 tisíc lidí. Sjednotí je vnitřní nepřítel, protože lidé se bojí. Teď ještě mají moc strach, že je označí za xenofoby,“ zaznělo také z úst hosta.

Uprchlíků se obává tolik, že uvažuje o návratu do politiky. Jako nezávislý kandidát, aby nebyl vázán stranickou disciplínou. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…