Do ulic! velí Jan Hřebejk. Velká výzva umělců pro rok 2019!

04.01.2019 15:17

Časopis Respekt není jediný, který shání nové čtenáře a předplatitele. Stojí o ně i Revue FORUM, politicko-společenský měsíčník. Reklamu se mu snaží udělat i spřízněné Forum24 Pavla Šafra. Ovšem na rozdíl od Respektu, čtenáři se musí spokojit pouze s ukázkou citátů známých osobností místo procítěných videí.

Do ulic! velí Jan Hřebejk. Velká výzva umělců pro rok 2019!
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Režisér Jan Hřebejk

„Přinášíme vám výběr toho nejlepšího, co v našem časopise zaznělo. Vyzpovídali jsme Dagmar Peckovou, Jana Hřebejka, Tomáše Kluse, Vratislava Brabence, Lukáše Pavláska, Xindla X, Báru Hrzánovou, Ondřeje Pavelku a mnoho dalších,“ láká Johana Hovorková potenciální předplatitele a přidává citáty a názory těch, kteří promluvili pro tento politický měsíčník.

Anketa

Přispěl George Soros ke světovému dobru?

4%
96%
hlasovalo: 12441 lidí

Například Jan Hřebejk, popisovaný jako častý terč různých Ovčáčků a Parlamentních listů, které mu zřejmě škodí tím, že přetiskují to, co říká. Má dle autorky za to, že je nutné se nevzdávat a vyrazit do akce. „Co dělat? Pojďme do ulic,“ říká Hřebejk, informuje nás Hovorková. Další osobností je Ondřej Trojan, bratr herce Ivana, který účinkoval ve videu Respektu. „Na minulost bychom neměli zapomínat,“ varuje podle Hovorkové Trojan, autor filmu Toman o roli Rusů v únoru 1948. Dále Hovorková uvádí citát Dagmar Peckové, „Naše místo je v Evropě“, neboť operní diva žije střídavě v Německu a v Česku a otevřený svět prý vždy chválí. Další dva umělci jsou Bára Hrzánová, která vyzývá k tomu, aby si lidé zachovali humor, neboť „bez humoru bychom všichni vyschli a umřeli“, a zpěvák Tomáš Klus, který podobně jako Hřebejk vyzývá: „Společnost ovládá strach. Postavme se mu!“

Hovorková dále dodává, že všechny citáty je možné nalézt v „jedinečném kalendáři“, který si mohou čtenáři objednat na e-shopu Fora24 a vybízí: „Právě v této době potřebujeme nezávislá média. Podpořte nás, prosím, a objednejte si předplatné Revue FORUM.“ Roční předplatné vyjde čtenáře na 789 Kč za tištěnou verzi a 549 Kč za digitální. Zda se tato investice vyplatí, necháme na úvaze čtenáře.

Celý článek ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…