Dobře, že takový kretén zemřel, než se stačil rozmnožit. Doktor Macek se směje mrtvému Slovákovi

04.05.2016 11:08

Pravidelný glosář Miroslava Macka se tentokrát zaměřil především na příslušníky ozbrojených sborů. Ti dostanou příští rok výrazně přidáno a Macek v této souvislosti popustil uzdu svému ostrovtipu.

Dobře, že takový kretén zemřel, než se stačil rozmnožit. Doktor Macek se směje mrtvému Slovákovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek s manželkou Petrou

Anketa

Vadí vám Noční vlci?

7%
93%
hlasovalo: 29151 lidí

Nejprve jej zaujaly dvě zprávy o rozpočtových plánech ve veřejném sektoru pro letošní rok. „Na platy státních zaměstnanců letos půjde z našich kapes o 10 miliard korun více. Z toho 4,5 miliardy půjde vojákům a příslušníkům ozbrojených sborů, učitelům pak 1,2 miliardy,“ cituje zpravodajství. Tento poměr má podle Macka hlubokou logiku: „Aby se blbci v budoucnu nemuseli bát,“ vysvětluje.

Jaký smysl má pro společnost investovat do bezpečnostních složek pak dokazuje na případu policisty, který již týden rozebírá celé Slovensko. Jde o zastřeleného šestadvacetiletého policistu, který si podle všeho přivodil smrtelné zranění sám, na služebně a vlastní zbraní. Macek vše popsal takto: „Podle kolegů se podpraporčík Adam, který sloužil u policie sedm let, seznamoval s novou pistolí Glock, kterou nedávno dostal. Obdivoval novou zbraň a mával si s ní u hlavy. Pak si ji přiložil ke spánku a řekl něco ve smyslu: Jaký je to asi pocit? Kolegové policisty tvrdili, že Adam zbraň dostal, ačkoliv ještě nestihl absolvovat povinné střelby. Ministerstvo vnitra to ale razantně odmítá.“ Macek zastává názor, že je v pořádku, pokud se „takový kretén“ sprovodí ze světa dříve, než se stihne rozmnožit.

CELÁ GLOSA MIROSLAVA MACKA

K čemu jsou dnes ozbrojené složky tak akorát dobré pak dokazuje na případu pro změnu od západních sousedů. Německý ministr spravednosti chtěl řečnit při svátku práce, jenže si zvolil opravdu špatné publikum.

Ministr za sociální demokracii, který patří k nejhlasitějším vítačům imigrantů a netají se názorem, že nenávistné řeči mají být přísně stíhány, vyrazil řečnit do saského města Cvikov, kde se nechuť k imigrantům mísí s výbušnou sociální situací. Výsledkem bylo, že na ministra prakticky od počátku projevu pořvávali „zrádče“ a „kryso“, a bouře vyvrcholila ve chvíli, kdy lidem sdělil, že ti, kteří na něj pokřikují, vůbec neví, o čem mluví, a nakonec pohrozil, že "nedovolí takovým lidem, aby ukradli Svátek práce“. To už bylo na občany Cvikova moc a ministra museli policisté vlastními těly chránit při ústupu do jeho opanceřovaného Mercedesu. S ním z náměstí rychle odjel, provázen skandováním „vypadni“.

„Myslím, že ta krátká zpráva v sobě dokonale obsahuje totální odtrženost politiků od těch, kteří je živí,“ poznamenal k tomu Macek.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…