Dobroserové, kdo vás živí? Vyžeňte ty Kalousky a Sobotky, burcuje generál Blaško nad nápadem Bruselu platit každému imigrantovi dvacet tisíc měsíčně

27.03.2017 15:24

Generálmajor v záloze a zastupitel za Stranu práv občanů Hynek Blaško se pro server ParlamentníListy.cz rozepsal o, jak se vyjádřil, nové perle z Bruselu. Jde o sjednocení sociálních dávek pro migranty v celé EU z důvodu zvýšení atraktivity zemí, které se brání přijetí kvót. Jeho rozčílení vůči Evropské komisi bylo značné.

Dobroserové, kdo vás živí? Vyžeňte ty Kalousky a Sobotky, burcuje generál Blaško nad nápadem Bruselu platit každému imigrantovi dvacet tisíc měsíčně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

Evropská komise se podle něj již dočista zbláznila a vůbec nemá ponětí, co tímto svým krokem způsobí v tzv. postkomunistických zemích. „Platit asi 21 000 Kč měsíčně migrantům, kteří sem přišli, je zvrhlé. Co naši důchodci? Celý život se dřeli za pár korun měsíčně a dnes mají 9500,- Kč důchodu. A někdo si přijde a má o deset tisíc více za nic? Viděli jste někdy ruce žen, které dřely v kravínech a na polích? Viděli jste ruce jiných manuálně pracujících a ten jejich žebrácký důchod? Co lidé, kteří pracují ve třísměnných provozech za maximálně 13 500,- měsíčně?“ rozčílil se Blaško.

Následně velmi rázně podotkl, že lidé z Evropské komise zde sejou nenávist a zlo. „Sluníčkáři, vítači a dobroserové nás všechny, kdo nechtějí přijímat migranty, nazývají xenofoby, fašisty, populisty atd. Ministr Herman vykřikuje, že Česko je zamořené zlem a nenávistí k cizincům, ale kdo to živí? Vy z EU svými hloupými směrnicemi nerespektujícími ekonomickou realitu nových členských zemí, jako je např. ČR,“ řekl. 

Původní text ZDE

„Dostali jste od našich hloupoučkých představitelů zlatá vejce (banky, spořitelnu, zlaté rezervy státu, zemědělství atd.) a ročně vám přispíváme na vaše migranty podíl z 380 miliard korun zisku, které nadnárodní firmy vyvádí z ČR,“ zmínil s tím, že si ty migranty setsakra dobře platíme. „Proto přestaňte prudit,“ dodal.

„Udělali jste si z nás, postkomunistických zemí, nové kolonie a my vám ty vaše blbosti platíme z naší otrocké práce, ke které nás nutíte!“ zmínil. Podle jeho slov je řešením vydat příslušnou směrnici a zrušit daňové ráje na teritoriu Evropské unie.

„Nařiďte, ať se platí daně v zemích, kde vzniká zisk. Nenuťte nikoho, aby za vás řešil, co jste svými neuváženými rozhodnutími způsobili. Pokud se nepodvolíme, budete na nás taky házet bomby a nutit nám vaši představu demokracie?“ zeptal se. Závěrem pak vyzval občany k tomu, aby šli k volbám a vyhnali všechny Kalousky, Sobotky a Bělobrádky z politiky. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…